Dennis 6 maanden weg, om stage te varen

Gestart door Dennis123, 06/08/2008 | 14:58 uur


Ros

Veel succes en behouden vaart namens ons allen

Ben
Forumbeheer

Dennis123

Dames en heren, ondanks dat ik niet vaak een berichtje plaats, ben ik toch elke dag wel op dit forum te vinden.
En voor mensen denken dat ik voorgoed met de Noorderzon vertrokken ben, even een berichtje dat ik voor slechts 6 maanden van dit forum afwezig zal zijn.

Zoals sommigen weten doe ik op het moment de opleiding HBO Maritiem Officier aan het Maritiem Instituut "De Ruyter" te Vlissingen. Bij deze opleiding van 4 jaar moet je 2x een half jaar stage varen, om genoeg vaardagen voor je vaarbevoegdheid te halen. Dit gebeurd in de eerste helft van het 3e jaar, en de laatste helft van het 4e jaar. Ik ga nu naar het 3e jaar, wat betekent dat ik mijn eerste stageperiode van ongeveer 165 dagen inga.

Ik ga stage varen bij de rederij Anthony Veder, een gastankerrederij. (site=http://www.anthonyveder.com/)
Eerst zou ik vandaag vertrekken en opstappen in Vlissingen, maar "waarschijnlijk" (het heeft al zovaak gewisseld, en niks is zeker in deze branche ;))  moet ik morgen in Antwerpen opstappen.

Het schip waar ik op kom is de Coral Millepora. (PDF=datasheet: http://www.anthonyveder.com/media/files/documenten/pdf/CMIL_infosheet.pdf)
Dit schip zal de komende 6 maanden mijn huis, werk en school tegelijkertijd zijn   :P .

Voor het thuisfront heb ik een site aangemaakt om ze op de hoogte te houden, hoewel dr op het moment nog eigenlijk niks opstaat wil ik jullie de link ook niet onthouden:
http://dvanderwerf.waarbenjij.nu/. Een aardig berichtje in die 6 maanden is altijd welkom. :)  Hoewel ik eigenlijk niet weet hoe haalbaar het is om deze site bij te houden. Behalve het druk moeten werken aan mijn volle takenboek is er waarschijnlijk geen internet aan boord, en de e-mail misschien ook niet gratis. Maar we zullen zien waar het schip strand.

Ik wens u allemaal de komende 6 maanden een plezierige tijd op het forum. Plaats niet teveel, want anders krijg ik het nog druk om bij te lezen als ik terug kom, hahaha.
Dennis


Coral Millepora