Officieren gaan Chinese militairen helpen met daten

Gestart door Elzenga, 28/06/2010 | 21:42 uur

KapiteinRob

Citaat van: dudge op 29/06/2010 | 23:09 uur
Als je hun nummer hebt, geef maar door, komt vast nog van pas :silent:

Zoals ik al stelde; wij kennen dat fenomeen in Nederland niet.....  :P

KapiteinRob

Citaat van: dudge op 29/06/2010 | 22:36 uur
staatshoeren zijn bij veel on-/minderdemocratische staten in dienst,

Dus wij in Nederland kennen dat fenomeen niet......  :crazy:

Laurens

Citaat van: IPA op 29/06/2010 | 20:08 uur
China is alles behalve communistisch.

Volksrepubliek.....waar dat voor staat, is een tweede  :angel:

IPA NG

Militaire strategie is van groot belang voor een land. Het is de oorzaak van leven of dood; het is de weg naar overleven of vernietiging en moet worden onderzocht. --Sun Tzu

cabez


KapiteinRob

Citaat van: Ace1 op 28/06/2010 | 21:43 uur
vreemd verhaal? :mad:

Inderdaad, want het moge duidelijk zijn dat de Chinese overheid natuurlijk ook vrijgezelle militairen aan een man probeert te helpen waar natuurlijk ook enorme behoefte aan is.......   :-*

Ace1


Elzenga

Officieren gaan Chinese militairen helpen met daten

ANP, Reuters op 28 juni '10, 10:49, bijgewerkt 28 juni '10, 11:13

PEKING - Een nieuw besluit van de Chinese overheid om het online daten voor militairen te verbieden, heeft ertoe geleidt dat Chinese militaire officieren het koppelen van vrijgezellen aan hun takenpakket hebben toegevoegd.

Bevelhebbers van het 2,3 miljoen sterke People's Liberation Army (PLA) zijn nu aan het bekijken hoe zij vrijgezelle militairen aan de vrouw kunnen helpen, meldde de Chinese krant China Daily maandag in een rapport over nieuwe regels die vermelden wat troepen wel en niet online mogen doen.

Zo is onder andere het verbod op het bijhouden van een blog en het op internet op zoek gaan naar een baan onderdeel van de nieuwe regeling die op 15 juni in werking trad.

Eenzame harten

De angst dat eenzame harten gevoelige informatie kunnen loslaten' is reden voor het verbod. 'Mensen met verborgen motieven kunnen gebruikmaken van de persoonlijke informatie van militairen en kunnen een bedreiging vormen voor de veiligheid van het leger', aldus Yang Jigui, een officier in Tibet.

Volgens de China Daily was het na een zoektocht op internet mogelijk om websites te vinden met daarop persoonlijke informatie over de militairen en artikelen die gevoelige militaire informatie bevatten.