Stem: Hoe tevreden bent u over uw werkgever?

Gestart door -Peter-, 06/01/2003 | 18:35 uur

Als u defensie een cijfer zou moeten geven als werkgever, wat zou u dan geven?

10
0 (0%)
8-9
3 (13%)
7-8
8 (34.8%)
6-7
8 (34.8%)
5-6
3 (13%)
4-5
1 (4.3%)
3-4
0 (0%)
2-1
0 (0%)

Totaal aantal stemmen: 0

De stip

Defensie is voor mij een prima werkgever. Na bijna 32 jaar is voor mij binnenkort het moment aangebroken om afscheid te nemen van de organisatie. Ik heb wel een aantal kritische kanttekeningen maar die richten zich meer richting de politiek.

maxell

Voor het huidige topic, een opsteker? Defensie is echt geen slechte werkgever, de secundaire zaken, bijvoorbeeld een P&O en het ver weg centraliseren van P-diensten (verre Oosten van Nederland) maken het vervelend. Je zoekt je een slag in de rondte en bent uren bezig! KPU is ook zo'n blunder. Kleding gaat voor niets naar en van de werknemer?

Cobra4

Ondanks de gebrekkige verstrekking van PGU (KPU) en onduidelijkheid over de toekomst, vind ik defensie een goede werkgever.
Als Actieve Reservist heb ik veel vrijheid aan de invulling van de werkzaamheden zolang we voldoen aan de gestelde eisen.
Peloton 3 602 Sqn

Thor

Ik denk dat de leegloop bij defensie niets zegt over defensie als werkgever. Ik ben een jaartje ertussenuit geweest en weer terug bij dit mooie bedrijf. En geloof mij; defensie is een goede werkgever. De leegloop heeft mijn inziens meer te maken met de arbeidssituatie van de afgelopen jaren en de "cadeautjes" die burger bedrijven sooms beloven om personeel ergens ander weg te "kapen". Deze situatie is overigens de afgelopen tijd nogal drastisch veranderd, wat ongetwijveld bij de banenwinkels te merken zal zijn.

-Jeroen-

iwacht maar tot de werkeloosheid nog verder op gaat lopen wij binnen defensie zullen daar weinig tot niets van merken.
The civil war had ended, But  one man's battle with himself was just beginning

-Peter-

Vreemd, de meesten tot nu toe zijn goed te spreken over defensie als werkgever... En dat terwijl de leegloop binnen defensie de afgelopen jaren niet veel minder is geworden  ???
Een land is niet sterk als zij oorlog kan voeren, zij is pas sterk wanneer zij oorlog kan voorkomen...

-Peter-

Geef een cijfer aan defensie als werkgever. Hoe tevreden bent u momenteel. En wat zijn de redenen waarom u het bewuste cijfer geeft?

Stem mee!
Een land is niet sterk als zij oorlog kan voeren, zij is pas sterk wanneer zij oorlog kan voorkomen...