Technische opleidingen naar erfprins?

Gestart door no problem, 06/02/2003 | 15:51 uur

Cobra4

Dat zou net zo'n goede beslissing zijn als die de KLu heeft gemaakt met het verplaatsen van alle opleidingen naar Woensdrecht!
Lekker "Centraal" gelegen.  ::)
Peloton 3 602 Sqn

Marcel

How about, Willemsoord? Daar zijn genoeg plaatsen vrij. Sinds de EMMV weg is van Willemsoord staan sommige gebouwen....., leeg, dus.........?

We moeten denken aan efficentie. Om goed bezig te zijn lijkt het mij heel goed alles te centraliseren. Rotterdam en Doorn opheffen en naar Den Helder (Texel) brengen. MKAD naar Den Helder zodat al het maritieme gebeuren gewoon op een plek gehuisvest is. Geen gedonder met overplaatsingen door den lande meer.

Het bouwen van een gebouw kan het probleem niet zijn. De herberging kan geen excuus zijn om niet te centraliseren.

Een vijand hebben wij niet meer dus, waarom alles nog zo gedecentraliseerd houden?


-Peter-

Op zich is het een goede zaak dat alle opleidingen naar 1 centraal pun toegehaald worden, maar het feit is dat momenteel de kazerne erfprins al bijna overvol is. Als het plan doorgaat om ook de EVO's vanuit A'dam erheen te halen, dan moeten ze nog eens zo'n 300 man zien te herbergen. Hoe ze dit willen realiseren is vooralsnog een vraagteken.... ???
Een land is niet sterk als zij oorlog kan voeren, zij is pas sterk wanneer zij oorlog kan voorkomen...

Marcel


Dat maakt niet uit of het zaai-praat is (kombuispraat) het is gewoon heel goed dat ALLE opleidingen vwb KM naar Den Helder komen/gaan.

Alles centraliseren. Geen gedoe met overplaatsingen door den landen meer.



no problem

De laatste tijd gaat het verhaal de ronde dat de EVO's vanuit A'dam verplaatst worden naar erfprins. Het gaat hierbij om de TD en WD opleidingen. Weet iemand of dit echt het geval is, of dat het hierbij om zaai-praat gaat??