Groot onderhoud & update forum

Gestart door -Peter-, 22/02/2016 | 16:41 uur

Lex

Geachte leden,

Welkom terug op het vernieuwde Defensie forum, waarvoor onze dank aan –Peter-, die de update binnen korte tijd heeft kunnen realiseren.

Zoals jullie zien is er qua lay out en qua gebruik het een en ander veranderd. Het zal even wennen worden aan de nieuwe lay-out en de mogelijkheden.

Mochten er vragen  onduidelijkheden zijn, constateer je eventuele tekortkomingen, maak dan gebruik van dit topic en we zullen trachten deze zsm te beantwoorden.

Voor hen die een blog willen starten, is dit ook mogelijk; echter deze bevindt zich nu binnen het Defensie Forum.
Er zijn wel wat (andere) regels: deze staan opgenomen in het desbetreffende board.

De mobiele lay-out is ook aangepast. Deze komt overeen met deze, maar zal zich automatisch aanpassen aan de verschillende beeldschermformaten.

Het voltallige beheersteam wenst u veel plezier en succes.

Namens het beheersteam,
Lex
Algeheel beheerder


Lex

In het kader van de grote update worden de leden verzocht GEEN  blog meer te openen/starten aangezien deze mogelijkheid niet in de nieuwe software is opgenomen.
Er zal de leden alsnog de mogelijkheid worden aangeboden een blog te openen/starten en dit zal wellicht binnen het Defensie Forum zelf zijn.
We zijn druk doende dit nader te onderzoeken.
De leden die reeds een blog hadden geopend, zijn reeds per PB/PM ingelicht.
We hopen op jullie begrip.

Namens het beheersteam,
Lex
Algeheel beheerder

walter leever

"Th for the heads up";

Succes bij 't updaten :P

dudge


-Peter-

Op 1 maart zal de hostingprovider van het DF een grote software update doorvoeren op de servers. Als gevolg van deze update is het noodzakelijk ook de software van het DF zelf te updaten naar de meest recente versie. Naast het updaten van de software zal ook de huidige layout van het DF geschikt gemaakt moeten worden om te kunnen werken met de nieuwe forumsoftware.

Vanwege deze werkzaamheden zal het DF aankomend weekend vanaf zaterdag 08:00 uur tijdelijk niet beschikbaar zijn. Indien de werkzaamheden zonder problemen verlopen is het de verwachting dat in de loop van zondag het DF weer beschikbaar komt.

Met vriendelijke groet,

Het Defensieforum.nl team


Een land is niet sterk als zij oorlog kan voeren, zij is pas sterk wanneer zij oorlog kan voorkomen...