Geen BOT'ers meer bij de KL??

Gestart door Ulfhednar, 16/07/2004 | 18:33 uur

Jojo

Ulfhednar,

I.v.m. de bezuinigingen is er dit jaar een stop gezet op alle verzoeken van BBT-o/officieren naar BOT, je kan alleen nog een BOT contract bemachtigen als je minimaal een 4 jarig BBT contract in de rang van Sgt. hebt uit gediend en verder natuurlijk ook afhankelijk van je staat van dienst als (onder) officier.

M.v.g. Jojanneke  ;)
"The man who makes no mistakes does not usually make anything"

Ulfhednar

Dan solliciteer ik wel voor BBt sergeant en vandaar uit (als ik goed gekeurd word met mijn diabetes, maar daar maak ik ze wel op attend met die regeling die Obelix me gaf over ex-militairen en ziektes; zie mijn andere topic) solliciteer ik dan wel voor BOT'er. Ik heb echt geen zin om mijn hele leven voor een burgerbaas te werken waar ik me dood erger.
Luchtdoel artilleristen zijn de commando's onder de artillerie

kelly1301

Ja dat klopt, ik heb het nog even nagevraagd bij mijn man, (sgt administratie) het is zo dat tegenwoordig je eerst BBT sgt moet worden en na verloop van tijd kun je dan BOT worden. Hoe dit precies zit weet ik ook niet. Je kunt geloof ik wel direct BOT worden op een specialisten functie zoals bijv. verpleegkundige. Helemaal precies weet ik het dus ook niet.succes groetjes.

Ulfhednar

Ik belde vandaag met werving en selectie (dat 0800 nummer) om te vragen of ik als oud militair kan solliciteren voor BOT onderofficier, werd er mij verteld dat de landmacht geen BOT onderofficieren meer opleid aan de KMS, alleen maar BBT onderofficieren.
Ik vind dit een beetje vaag, wie kan mij vertellen hoe dit zit??
Lijkt mij toch erg onwaarschijnlijk dat er geen BOT'ers meer worden opgeleid.
Luchtdoel artilleristen zijn de commando's onder de artillerie