Nieuwe commercial voor Defensie

Gestart door jurrien visser (JuVi op Twitter), 29/05/2012 | 21:23 uur

Lex


Lex

En waarschijnlijk heeft nog niemand de commercial gezien?


Lynxian

Beantwoorden deze spotjes ook de vraag waarom je als HBO'er officier zou willen worden bij een organisatie die om de 4 jaar het personeelsbestand doorspoelt, al het benodigde materieel weggooit en hun mensen met slecht mandaat op pad stuurt? Lijkt mij namelijk niet zo'n fijne plek om te werken. Maar misschien ben ik verwend geraakt in 't bedrijfsleven.

onderofficier

Citaat van: Cigarz op 29/05/2012 | 21:54 uur
Je moet het maar kunnen...


6000 man ontslaan  dat moet je maar kunnen                       ( goh Hillen kan dat........................   ) 

Misschien een "leuke" voor de vakbonden   

Grote advertenties in de krant.    Over de advertenties langs de weg plakken   
Tegenslag is de beste gelegenheid om te tonen dat je karakter hebt; vele tonen (helaas) aan dat ze weinig karakter hebben.

Cigarz


jurrien visser (JuVi op Twitter)

Nieuwe commercial voor Defensie

29 mei 2012, 16.21 uur

Defensie is gisteren gestart met een nieuwe tv-commercial. Als onderdeel van de wervingscampagne 'Je moet het maar kunnen' wordt de wervingsboodschap de komende 2 weken en vanaf half september op diverse zenders en online uitgezonden.

De commercial valt onder de 'Employer Branding campagne' en richt zich op een breed publiek. De boodschap is niet direct wervend, maar laat wel zien wat werken bij Defensie inhoudt. Het spotje is  te zien op Ned1, 2, 3, RTL4, 5, 7, 8, Veronica, SBS6, Net5, MTV en Comedy Central.

Doelgroepen

De wervingscampagne 'Je moet het maar kunnen', waarin de Defensieonderdelen samen optrekken bij de werving van militairen, wordt steeds verder uitgerold. Eerder al gingen diverse  doelgroepcampagnes live met in het oog springende acties: de wervingsactie voor technisch personeel via Marktplaats en de mogelijkheid voor HBO- en WO-studenten begin mei om kennis te maken met het officierschap tijdens een Masterclass Leidinggeven op de Nederlandse Defensie Academie en het Koninklijk Instituut voor de Marine.

http://www.nieuwsbank.nl/inp/2012/05/29/T348.htm