Open dag Marin

Gestart door Ace1, 18/09/2012 | 22:52 uur

jurrien visser (JuVi op Twitter)

Citaat van: Ace1 op 18/09/2012 | 22:58 uur
Overigens heb ik de geruchten  gehoord dat Jurrien Visser en Elzenga van partij zullen zijn en na afloop op de koffie gaan bij D66 Fractievoorzitter Alexander Pechtold  die zelf ook in  Wageningen woont en hem het belang van een sterke defensie in Nederland gaan uitleggen. 8)

Het is zoiets als het evangelie.  :angel:

Ace1

#2
Overigens heb ik de geruchten  gehoord dat Jurrien Visser en Elzenga van partij zullen zijn en na afloop op de koffie gaan bij D66 Fractievoorzitter Alexander Pechtold  die zelf ook in  Wageningen woont en hem het belang van een sterke defensie in Nederland gaan uitleggen. 8)

Ace1

#1
In 2012 opent MARIN opnieuw haar deuren voor het publiek. Op zaterdag 6 oktober van 10.00 tot 16.00 uur staan meer dan 100 MARIN-medewerkers voor u klaar om u kennis te laten maken met de test- en meetwereld van de scheepvaart. Deze dag zijn alle testfaciliteiten geopend en worden er doorlopend interactieve demonstraties gegeven

Net als voorgaande jaren kunt u via een vaste route alle faciliteiten en demonstraties van ons instituut bezoeken. Bij aankomst ontvangt u een informatiekrant. Deze krant geeft uitgebreide informatie over MARIN en al onze werkzaamheden. De faciliteiten in Ede zijn deze dag niet geopend, wel zullen de diverse werkzaamheden in Wageningen te zien zijn.

Tijdens de Open Dag kunt u de verschillende bassins bezoeken waar continu allerlei proeven met modellen worden gedaan. U kunt zelfs met een model meerijden op een sleepwagen en zo een werkelijke test ervaren. Onderweg ziet u hoe scheepsmodellen en scheepsschroeven gemaakt worden en ontdekt u wat bijvoorbeeld cavitatie is. Bij MARIN's Nautisch Centrum MSCN kunt u op een scheepsbrugsimulator 'meevaren' of in de verkeerssimulator uitleg krijgen over verkeersbegeleiding op het water. Kortom, een boeiende tocht door de test- en meetwereld van de scheepvaart!

De Open Dag vindt plaats tijdens de Oktober Kennismaand, een jaarlijks terugkerend evenement, bedoeld om kinderen meer met wetenschap en techniek in aanraking te brengen. Voor kinderen tot en met 14 jaar is er bij MARIN dan ook een interessante puzzeltocht met leuke prijzen.

Aan deze open dag zijn geen kosten verbonden. Tegen betaling zijn hapjes en drankjes te verkrijgen.

MARIN is beperkt toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Met het oog op de verwachte drukte is het raadzaam geen kinderwagens mee te nemen; buggy's zijn geen probleem.

Datum en Locatie
Datum: zaterdag 6 oktober, 10.00 - 16.00 uur.
Locatie: Haagsteeg 2, 6708 PM Wageningen
Parkeren
Bij MARIN zelf kan er deze dag niet geparkeerd worden. Er zijn wel invalidenparkeerplaatsen beschikbaar. Natuurlijk zorgen we voor voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
Op een later moment zullen wij hier de parkeerterreinen vermelden die gebruikt kunnen worden. Parkeerborden zullen u de weg wijzen.

Voor bezoekers op de fiets is er altijd voldoende parkeergelegenheid.

http://www.marin.nl/web/Events/Open-dag-Open-day-2012.htm