Vernieuwing DefensieForum.nl

Gestart door -Peter-, 03/10/2003 | 17:22 uur

-Peter-

Geachte Leden/bezoekers,

De afgelopen maanden zijn wij hard bezig geweest met het uitbreiden van het defensieforum. Het gaat hierbij met name om een samenwerking tussen twee van de grootste vakbonden voor defensiepersoneel en het defensieforum. Momenteel is de samenwerking met het VBM nagenoeg rond, en zijn wij druk in onderhandeling met het AFMP.

Als gevolg van deze extra werkzaamheden zijn er een aantal faciliteiten die de komende tijd niet aanwezig zullen zijn op de website. Het gaat hierbij met name om de nieuwsbrief en een aantal dingen op het forum. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de titel "lid van de maand ...." Wel zal de defensieforum-chatbox binnenkort weer terugkeren op de website, zodat mensen ook via die manier met elkaar in contact kunnen komen.

Tevens zal er tot het einde van dit jaar hard gewerkt worden aan het nieuwe ontwerp van de website als gevolg van de samenwerking met de vakbonden.

Wel kunt u zich gewoon in blijven schrijven voor de nieuwsbrief, aangezien deze in principe vanaf januari gewoon weer maandelijks zal terugkeren op het defensieforum.

M.v.g.

Webmaster Defensieforum.nl

Een land is niet sterk als zij oorlog kan voeren, zij is pas sterk wanneer zij oorlog kan voorkomen...