Wat is er allemaal verandert op het defensieforum?

Gestart door -Peter-, 16/12/2003 | 11:03 uur

-Peter-

#1
Wat is er allemaal verandert op het defensieforum?

Met de invoering van de nieuwe huisstijl van het defensieforum zijn er een aantal dingen verandert. Het betreft hier geen grote veranderingen, maar met name veranderingen waarbij de gebruiksvriendelijkheid juist van belang was.

De voornaamste verandering is dat het defensieforum een rustigere uitstraling heeft gekregen, en alle overbodige dingen zijn verdwenen.

De Galerij:
In de Galerij kunt u nu uw eigen foto's uploaden naar de website, waarna deze door de beheerders bekeken worden alvorens deze in de galerij te zien zijn. Wij willen u dan ook vragen om ons te helpen met het aanleveren van foto-materiaal. Let hierbij wel op het feit dat er op bepaalde foto's een copyright kan zitten!

De Links:
Vanaf dit moment kunt u zelf u links toevoegen. Wel is het verplicht op hierbij uw email-adres op te geven. Dit is nodig om te voorkomen dat ook ongewenste links geplaatst kunnen worden.

De enquete:
De enquete is aanzienlijk verandert. Momenteel is de enquete opgebouwd uit verschillend 'stemmingen' om ervoor te zorgen dat de uitslag ten alle tijden direct zichtbaar is voor de bezoekers.

Statistieken:
De statistieken op de website zijn nieuw. Tot op dit moment was er nog een overzicht van de statistieken beschikbaar. Nu deze er wel is kunnen ook de bezoekers globaal zien hoeveel bezoekers er dagelijks zijn op het defensieforum. Let op, deze aantal zijn globale aantallen, en ook niet de officiƫle bezoekersaantallen van het defensieforum. De officiƫle bezoekersaantallen worden in een afgeschermt gedeelte bijgehouden.

Nieuwsbrief:
Vanaf dit moment is wordt de nieuwsbrief niet automatisch meer naar alle leden gestuurd. Dit omdat sommige leden hier geen belang bij hadden. Indien u wenst de nieuwsbrief wel te ontvangen, dan dient u zich hier apart voor aan te melden. Op deze manier kunnen ook niet-leden de nieuwsbrief maandelijks ontvangen.

M.v.g.

Het defensieforum-team
Een land is niet sterk als zij oorlog kan voeren, zij is pas sterk wanneer zij oorlog kan voorkomen...