Kennismaking

Gestart door PretLetters, 22/02/2005 | 20:40 uur

PretLetters

Ik ben Barbara, werk ruim 12 jaar bij Defensie als burger en werk nu bij SPEER http://www.mindef.nl/Images/Bedrijfsvoeringsparagraaf_tcm6-39906.pdf.

Ik heb dit forum al enige tijd geleden 'ontdekt' en lurk al een tijdje mee. Ik weet graag waar ik voor werk en mijn 'klanten' kom ik vaker in dit forum tegen dan in Den Haag. Wat beeldvorming zeg maar, waar ik in mijn eigen werkomgeving nauwelijks aan toe kom.
De directe aanleiding om mij nu aan te melden als lid, is de behoefte aan 'slachtoffers' voor een interview voor mijn afstuderen (maar dat bericht ik al in een ander deel van dit forum; hier dus geen herhaling). Want naast werken voor Defensie, studeer ik Hbo Bestuurskunde/Overheidsmanagement. Ik zit in mijn vierde jaar. Bijna klaar dus.

Je weet nu waar ik werk en dat ik studeer. Werken en leren. Dan rest nog spelen. Spelen voor volwassenen. Mijn passie is zweefvliegen. Naast het studeren is er niet al te gek veel tijd voor, maar zodra ik helemaal klaar ben met mijn opleidingen, zal zweefvliegen weer een belangrijke plek gaan innemen.

Werken, leren, spelen: neem één er van weg en je maakt me ongelukkig. Breng ze bij elkaar en ik bloei helemaal op.

Enfin, prettig even kennis gemaakt te hebben,
Vriendelijke groet,

PretLetters
http://home.wanadoo.nl/b.de.zoete/index.html