Kwestie Venezuela - Nederlandse Antillen

Gestart door KapiteinRob, 18/09/2005 | 09:11 uur

Offenbach

Volgens mij vliegen de Venezolanen met (een deel van onze oude) NF-5's,
verder F-16 A/B's en jawel Mirage 50's. Daar hoeft niemand zich druk om te maken...pas als ze flink gaan shoppen in Rusland en er Mig-29's en SU-27's aangekocht gaan worden zou ik me pas zorgen gaan maken.
-------------------------------------------------------------------------
Dat zei hij in een interview in het programma Nightline op de Amerikaanse zender ABC.
Waarom krijgt deze man in godsnaam zendtijd?? Puur vermaak voor de Amerikanen? Of zou de Bush regering hem zendtijd geven om zodoende de Amerikaanse burger vast een beetje op te warmen voor het volgende conflict?

Sine Pari

CitaatDe Venezolaanse president Hugo Chavez zegt schriftelijke bewijzen te hebben dat de Verenigde Staten voorbereidingen treffen voor een invasie van Venezuela, die vanaf Curaçao moet worden uitgevoerd. Dat zei hij in een interview in het programma Nightline op de Amerikaanse zender ABC.
Of zijn behandelende psychiater weet dat hij zijn pilletjes niet meer neemt? :D
CitaatHij waarschuwde vrijdag dat als de VS Venezuela aanvallen, ze zich in ,,een honderdjarige oorlog" storten.
Bla bla bla. Hadden we zo iets dergelijks niet een paar jaar geleden? "The mother of all wars." Ja daar hebben we ook zo verschrikkelijk op ons donder gekregen.  ;D ;D ;D

Anubis

De venezolanen zijn al sinds jaar en dag aan het spinzen op de ABC eilanden. Ook tijdens de Falklands hebben ze dat niet onder stoelen of banken gestoken.
Ik zat toen ook in de West en er werd echt rekening gehouden met die jongens.
Nu maar hopen dat ze niet hun vingers gaan verbranden, hoewel onze KM ondertussen wel zodanig gedecimeerd is door het gajes in Den Haag, dat we niets kunnen terugdoen. Misschien komen onze korvettenvrienden eens tot inkeer.

KapiteinRob

Citaat van: Lenoir op 18/09/2005 | 09:11 uur
Hij zei dat Amerikaanse militairen onlangs op Curaçao zijn geweest om voorbereidingen te treffen voor de invasie.

Chavez heeft werkelijk een uitstekende inlichtingendienst. De bezoeken van USS Saipan enkele maanden geleden en onlangs USS Bataan zijn toch opgemerkt. Deze schepen hadden opgeteld een paar duizend Amerikaanse invasiespecialisten bij zich die met verrekijkers vanaf de baaien op Curacao in zuidelijke richting hebben gekeken waar ze het best in Venezuela aan land kunnen gaan. Tegelijkertijd hebben ze onderzocht of de logistieke etablissementen op Curacao voldoen, vooral die in de avonduren! De rest van de missie is geheim gebleven........ ;)

M.a.w.: wat een onzin kraamt Chavez uit!

KapiteinRob

De Venezolaanse president Hugo Chavez zegt schriftelijke bewijzen te hebben dat de Verenigde Staten voorbereidingen treffen voor een invasie van Venezuela, die vanaf Curaçao moet worden uitgevoerd. Dat zei hij in een interview in het programma Nightline op de Amerikaanse zender ABC.
       
Volgens Chavez is de Amerikaanse operatie Balboa gedoopt en zullen er vliegtuigen en vliegdekschepen bij betrokken zijn. Hij zei dat Amerikaanse militairen onlangs op Curaçao zijn geweest om voorbereidingen te treffen voor de invasie. De verklaring van de Amerikaanse autoriteiten dat de militairen op het voor de kust van Venezuela gelegen Curaçao waren voor ontspanning, deed hij af als een leugen. De linkse Chavez heeft de VS in het verleden meerdere malen beschuldigd van het beramen van een moordaanslag op hem. Hij waarschuwde vrijdag dat als de VS Venezuela aanvallen, ze zich in ,,een honderdjarige oorlog" storten.


Bron: De Telegraaf dd. 180905