Auteur Topic: Zorg om legerelite bij motorclub  (gelezen 5543 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Leovanw

  • Volledig lid
  • ***
  • Berichten: 179
  • "No Message No Mission"
    • Dutch Defence Press
Zorg om legerelite bij motorclub
« Reactie #32 Gepost op: 02/11/2012 | 07:51 uur »
De defensiespecialisten Bart Olmer en Charles Sanders van de Televaag hebben het volgende bericht geschreven: Defensie slaat alarm over elitemilitairen die lid zijn van motorclub Demons MC Netherlands.

Het zou hierbij gaan om SF operators dan wel personeel dat werkzaam is bij het Korps Commandotroepen (KCT), die hun vrije tijd als zogenoemde 'Demon' doorbrengen bij de Motor Club (MC) Demons en daarbij (eventueel) in contact komen met Hells Angels en andere ’outlaw bikers’. Bronnen op het ministerie van defensie hebben blijkbaar aan beide heren bevestigd dat de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst een twintigtal commando’s op de korrel heeft. Als dit lidmaatschap betekent dat hun Verklaring van Geen Bezwaar kan worden ingetrokken, zullen zij de dienst moeten verlaten. Ook melden beide heren dat de president van de Demons een ervaren en hoog onderscheiden kapitein van het KCT is...


Bron: http://www.telegraaf.nl/binnenland/13143669/__Legerelite_lid_van_motorclub__.html
http://www.dutchdefencepress.com.  "There is no 'I' in TEAM"

Hallo Gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 31 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.