DEFENSIEFORUM FOTO-GALERIJ ONLINE!!

Gestart door -Peter-, 02/05/2003 | 17:02 uur

-Peter-

#1
Vanaf vandaag is de defensieforum foto-galerij ook online. U kunt deze vinden in het hoofdmenu bovenaan deze pagina onder "galerij".

(Momenteel zijn wij nog bezig met de vertaling van de galerij naar het nederlands. Het kan dus zijn dat u op sommige plaatsen nog engelse tekst tegenkomt. Wij hopen dit nog dit weekend aan te passen.)

Mocht u nog in het bezit zijn van mooie dan wel bijzondere foto's m.b.t. defensie, dan kunt u deze emailen naar: webmaster@defensieforum.nl onder vermelding van 'fotogalerij'. Wij zullen deze foto's dan bekijken. Indien de foto's aan onze criteria voldoen, zullen wij deze in de galerij plaatsen.

(De komende weken zullen we kijken of we deze galerij in stand kunnen houden. Dit omdat een dergelijke galerij voor een extra hoeveelheid dataverkeer en schuifruimte zorgt. Zowel het dataverkeer als de schijfruimte hebben op de server een limit. Indien dit limiet overschreden wordt, worden hiervoor extra kosten berekend. Gezien het feit dat er momenteel nog geen sponsoren zijn voor deze website kunnen we dat nog niet betalen  ::))


M.v.g.

Het defensieforum-team.
Een land is niet sterk als zij oorlog kan voeren, zij is pas sterk wanneer zij oorlog kan voorkomen...