'Bin Laden plant nieuwe aanslag VS'

Gestart door Elzenga, 11/11/2008 | 13:39 uur

Dr_pepper

niet echt, dan zullenze het wel zo brengen dat het een stel ''rednecks'' waren die de aanslag hebben gepleegd. Ik ga er bovendien vanuit dat de secret service wel rekening zal houden met het feit dat Barack Obama een lokkelijk doelwit is en dus hun beveiliging wel aansterken.

ik lees overigens het bericht van vandewiel en ik lach me echt dood, met al die plannen die AQ heeft hebben ze op z'n minst een compleet divisie nodig om het allemaal voor mekaar te krijgen.

KapiteinRob

Citaat van: telegraaf op 11/11/2008 | 13:39 uur
De impact van de geplande terreurdaad zal groter zijn dan de aanslagen op de Twin Towers van 11 september 2001.

20 januari 2009: Washington DC. Sla je, gezien vanuit het standpunt van OBL, zeer veel (m.n. westerse) vliegen in 1 klap......

VandeWiel

AQ heeft wel vaker eea geroepen dus ik maak me hier geen extra zorgen over. Maar ze zullen het vast wel willen en vroeg of laat zullen ze er vast ook weer in slagen.

Wat meer achtergrondinfo. (kritisch te lezen ;-))


Al Qaeda: Aanslagen op kerncentrales, luchthavens en infrastructuur

Op 5 november, de dag na de Amerikaanse presidentsverkiezingen, werd volgens het Amerikaanse departement van Homeland Security op websites van Al Qaeda het volgende (leesbaar gemaakte) bericht geplaatst. Hieruit blijkt dat de terreurgroep onder andere aanslagen op kerncentrales, luchthavens en (spoor-)wegen zou voorbereiden.

Allahuh Akbar Allahu Akbar - Osama heeft een waardige belofte gedaan. Amerika zal geen veiligheid kennen.

Aangaande het uitvoeren van de orders van de Emir van de mujahedeen Osama bin Laden (moge allah hem bewaren) om de Amerikaanse economie aan te vallen, vinden de brigades van Abu Hafs al-Masri het belangrijk om opnieuw de elektriciteitsvoorziening in het oosten van de VS te raken, inclusief de belangrijkste economische centra van de VS en Canada (New York en Toronto en aangrenzende gebieden), dat Amerika's bondgenoot is in de oorlog tegen de Islam. De eerste aanval zorgde er (enkele jaren geleden) voor dat meer dan 50 miljoen mensen zonder stroom kwamen te zitten. De overheden konden niet verklaren hoe dit gesaboteerd was. Met allah's hulp zullen we spoedig dezelfde creatieve methodes gaan gebruiken.

De doelstelling van de aanval is te zorgen dat de VS niet in veiligheid kan leven, en hen te dwingen tot het vrijlaten van gevangenen over de hele wereld, inclusief sheikh Omar Abdel Rahman. Daarnaast moeten ze zich terugtrekken uit de moslimlanden, inclusief Jeruzalem, Al-Jazeera en Kashmir. We willen angst in hun harten zaaien, net zoals ze dat bij moslims doen.

We zullen (opnieuw) de elektriciteit naar 50 miljoen Amerikanen en Canadezen afsnijden, wat voor materieel en moreel verlies zal zorgen. We zullen het sterkste bolwerk van de Amerikaanse economie (beurs/dollar) raken: New York, de basis van de VN, die tegen de Islam is. 

Alle investeerders zullen weten dat Amerika een land is geworden dat niet langer veilig is om zaken mee te doen, om in te bankieren of in te investeren. De Amerikaanse economie is geheel afhankelijk van het vertrouwen van deze investeerders. De wereldbanken in New York zullen ontwricht worden, waardoor verzekeringsmaatschappijen grote verliezen zullen lijden. De dollar zal ten opzichte van andere munteenheden wegzakken.

We zullen zeven belangrijke luchthavens overnemen, wat een klap zal betekenen voor de luchtvaartmaatschappijen. Daarnaast zullen we negen kerncentrales in New York, New Jersey, Ohio en Michigan onklaar maken, iets wat nog niet eerder gebeurd is.

Het transportnetwerk zal verstoord worden (door aanslagen op) treinen, auto's en vrachtwagens. Er zullen hierdoor enorm veel slachtoffers vallen, ook door het massaal inzetten van politie- en veiligheidstroepen.

De elektriciteitsonderbreking zal de Amerikaanse en Canadese economie meer dan 10 miljard dollar gaan kosten, terwijl de kosten van de mujahedeen om de elektriciteitslijnen te saboteren, minder dan 7000 dollar zullen zijn.

Tegen moslims zeggen we dat deze aanval onverwacht zal komen. Het zijn oorlogsschermutselingen om de vijand economisch uit te putten. Hierdoor zal de grote slang Amerika makkelijk vernietigd kunnen worden.

Wij zeggen tegen de mensen van Afghanistan en Kashmir dat de gift van sheikh Osama bin Laden op weg is naar het Witte Huis. Dat zal de maximale gift zijn waardoor iedereen onze limiet zal kennen. Wanneer en waar? Jullie zijn het antwoord!

De dag komt dat gelovigen zich verheugen in allah's overwinning...blablabla... allah is de grootste en de... blablabla... de islam komt eraan.... blablabla.

De brigades van Abu Hafs al-Masri (Al Qaeda)

http://xandernieuws.punt.nl/?id=490553&r=1&tbl_archief=&; / http://www.homelandsecurityus.com/20081109RT

Elzenga

'Bin Laden plant nieuwe aanslag VS'

AMSTERDAM -  Osama bin Laden is bezig een nieuwe aanslag te plannen tegen de Verenigde Saten. De impact van de geplande terreurdaad zal groter zijn dan de aanslagen op de Twin Towers van 11 september 2001.

Volgens het tijdschrift al-Quds Al-Arabi heeft "Bin Laden alles al gepland en wacht het juiste ogenblik af", aldus een bron.

De aanslag zal, zo meldt het blad, plaats vinden tussen nu en de aanstelling van Barack Obama tot nieuwe president van de VS, op 20 januari 2009.

Volgens de bron, die in contact staat met al-Qaida in Jemen, zijn de al-Qaidastrijders in verhoogde staat van paraatheid en stomen ze op verschillende plekken in de wereld terroristen klaar voor de nieuwe aanslagen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.
http://www.telegraaf.nl/buitenland/2431919/___Bin_Laden_plant_nieuwe_aanslag_VS___.html