Defensieforum.nl

Algemeen => Van alles en nog wat! => Topic gestart door: Lex op 31/07/2018 | 22:29 uur

Titel: Leefstijlcoaches voor Defensie
Bericht door: Lex op 31/07/2018 | 22:29 uur
DEFENSIE ZET LEEFSTIJLCOACHES IN – VACATURES!

De Nederlandse Krijgsmacht gaat vanaf dit najaar leefstijlcoaches inschakelen voor programma’s op het gebied van een gezonde leefstijl. Het gaat om zogeheten Health & Readiness-pilots, waarin leefstijlmodules over gezonde voeding, gezond bewegen, gezonde slaap en mentale kracht worden aangeboden aan verschillende doelgroepen werknemers. Defensie erkent dus het belang van de leefstijlcoach én gaat er daadwerkelijk mee aan de slag.

De Nederlandse Krijgsmacht is een van de grootste werkgevers van Nederland. De bijzondere taakstelling van Defensie vraagt van medewerkers om de eigen gezondheid en inzetbaarheid te versterken en te onderhouden. Met het Programma Duurzaam Gezond Inzetbaar (DGI) ondersteunt de organisatie haar medewerkers hierin. Onderdeel van het DGI-programma vormen de Health & Readiness-pilots.

Vanaf november 2018 heeft Defensie daarom behoefte aan vier gecertificeerde leefstijlcoaches als casemanagers voor deze pilots. Het gaat om drie vacatures voor een tweejarig Health & Readiness-programma op de Kromhoutkazerne in Utrecht en een vacature voor een gecertificeerde leefstijlcoach, bij voorkeur met ervaring als sportinstructeur/personal trainer, voor een vergelijkbaar tweejarig programma op Plein Kalvermarkt in Den Haag.

Voor meer informatie over de vacatures kun je mailen naar de coördinator van het Programma DGI, luitenant-kolonel Tabe de Boer: TR.d.Boer@mindef.nl.