Auteur Topic: Defensie zoek Infanteristen  (gelezen 10040 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

jurrien visser (JuVi op Twitter)

  • ERG FANATIEK
  • *****
  • Berichten: 27003
  • SCITE CITO
Defensie zoek Infanteristen
« Reactie #31 Gepost op: 18/06/2012 | 18:30 uur »
Defensie zoek Infanteristen

Gepubliceerd op 18.06.2012, 15:35 uur 0 reacties

Door: Columbus Redactie

Promotie - Kun jij doorgaan, waar anderen liever opgeven? We zoeken namelijk echte doorzetters voor een ijzersterk team. Want hoewel er bij Defensie flink wordt bezuinigd, blijft er veel vraag naar militairen voor de pantserinfanterie. Maar ook de Luchtmobiele Brigade en het meer gespecialiseerde Korps Commandotroepen blijven mensen aannemen. Nu en in de toekomst.

Een gebied veiligstellen doe je niet alleen vanuit de lucht, of zelfs vanuit zee. Als de vijand zich heeft verschanst in onoverzichtelijk terrein als een bos of een stad, komen de infanteristen in actie. Hoe een conflict zich ook ontwikkelt, uiteindelijk is het de infanterie die het gevecht beslist op de grond: van de hete jungle rond de evenaar, tot de betonnen jungle in verstedelijkt gebied. Daarbij kunnen infanteristen zich verplaatsen per rupsvoertuig, per helikopter of gewoon te voet. Een functie bij de infanterie vraagt om een ijzeren discipline, een uitstekende conditie en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Je kunt kiezen voor de pantserinfanterie, de luchtmobiele infanterie of voor een meer gespecialiseerde infanterie-eenheid als het Korps Commandotroepen.

Welke infanterie-eenheid je ook kiest, als infanterist moet je heel wat in je mars hebben. Dus niet alleen met beide benen stevig op de grond staan, maar ook sterke benen hebben om je snel te kunnen verplaatsen tijdens een missie.

Infanteristen van de Landmacht worden overal ter wereld ingezet tijdens missies om te werken aan vrede en veiligheid. Werk waar je trots op mag zijn en dat je maar moet kunnen. Ontdek jouw mogelijkheden op werkenbijdefensie.nl

Informatie
Defensie organiseert geregeld informatiedagen waarop je kennis kunt maken met het werk van militairen. Die dagen en alle vacatures vind je op werkenbijdefensie.nl

http://www.columbusmagazine.nl/special/4789/defensie_zoek_infanteristen.html


Defensie zoekt meiden met doorzettingsvermogen

http://www.meidenblog.nl/defensie-zoekt-meiden-met-doorzettingsvermogen/0618/

Hallo Gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 30 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.