Auteur Topic: 'Jihadisten krijgen steun van de islamitische populatie binnen Europa'  (gelezen 2633 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Lex

  • Algeheel Beheerder
  • ERG FANATIEK
  • ******
  • Berichten: 31342
'Jihadisten krijgen steun van de islamitische populatie binnen Europa'
« Reactie #10 Gepost op: 23/03/2016 | 21:58 uur »
Contraterreur-expert: 'Jihadisten krijgen steun van de islamitische populatie binnen Europa'

Naam & rang bij redactie bekend.


Na de zoveelste aanslagen binnen Europa is het tijd om, vanuit mijn positie, mijn zorgen te uiten over de situatie in Europa. Voordat ik hier verder op in ga wil ik me eerst even in het kort introduceren: Mijn naam doet er even niet toe, belangrijker is wat ik doe, en dat is onderdeel uitmaken van de NL Special Forces (NLSF) Mijn specialisatie is contraterreur, een onderwerp waarin ik me al jaren in heb verdiept. Onze antiterreur rol ligt voornamelijk in het buitenland en dan meestal in conflictgebieden. Ik ben niet de zoveelste, zogenaamde, wetenschapper die gaat vertellen hoe we het beste met terrorisme om moeten gaan, wat ik u wel kan vertellen is wat wij zelf ervaren en dat wijkt nogal eens af van wat al die zogenaamde deskundigen allemaal vinden.

Europa als conflictgebied
 Waar ik me steeds meer zorgen over maak is dat er steeds meer situaties in Europa ontstaan (of gaan ontstaan) die wij voorheen alleen tijdens uitzendingen in conflictgebieden zagen. Ik zal u een voorbeeld geven: bijna alle uitzendingen waar NL aan heeft meegedaan, staan in het teken om de bevolking aan onze kant te krijgen zodat zij niet de kant kiezen van onze tegenstanders. Deze bevolking noemen wij: center of gravity (COG), oftewel zwaartekracht. Dit houdt globaal in dat elke groepering die actief is in een bepaalde regio steun moet krijgen van deze COG. Zonder COG zullen zij niet kunnen bestaan en krijgen zij dus geen vaste voet aan de grond. Deze steun kan bijvoorbeeld bestaan uit het bieden van onderdak, logistiek, rekrutering, etcetera. Natuurlijk is de andere kant opkijken, terwijl je weet dat je buurman lid is van een terreurgroep, ook een vorm van steun.

Wat ik al zei, dit is wat wij hoofdzakelijk doen tijdens missies: zorgen dat de bevolking aan onze kant staat. Ik heb dit zelf mogen ervaren in landen als Irak, Afghanistan en Mali. Wat wij ook zien in deze landen, en wat direct te maken heeft met de COG, zijn de grote aantallen jonge mannen (jongens) die aanwezig zijn in deze conflictgebieden. Deze jonge mannen hebben vaak geen goed toekomstperspectief en zijn dus de ideale rekruten voor criminele of terroristische groeperingen.

Nazi-Duitsland
 De islam speelt hierin een grote rol, veel jongeren worden geïndoctrineerd door de verschillende vormen van de islam en zijn dus uitermate geschikt om gerekruteerd te worden door verschillende islamitische terroristische organisaties. Deze harde kern van moslims zal inderdaad een kleine groep vormen tussen de vele moslims op deze wereld, alleen deze harde kern wordt wel, op wat voor manier dan ook, gesteund door een hele grote groep moslims - misschien wel 80 procent. Vergelijk het met nazi-Duitsland: de nazi’s (de harde kern) vormden een kleine groep van de Duitse bevolking maar kregen wel de steun van een groot deel van de bevolking, waardoor zij hun terreurbewind konden uitvoeren.

Al deze onderwerpen zien we nu terug in Europa maar spelen natuurlijk al jaren. Al jaren doet de Nederlandse overheid hetzelfde wat militairen op missies doen. Namelijk een deel van de bevolking tevreden houden zodat ze geen onrust veroorzaken. In Nederland betekent dit dat er vele allochtone jongeren tevreden worden gehouden door middel van uitkeringen, bijstand, huistoewijzingen, etcetera. Maar hoelang kan de regering dit volhouden? De instroom van kansloze migranten blijft immers groeien en moet dus tevreden worden gehouden. Dat gaat een hoop geld kosten, wat de Nederlandse bevolking op haar beurt weer niet prettig gaat vinden.

Attentie buurtpreventie
 De daders achter de aanslagen in Parijs en Brussel hebben steun gehad van een groot deel van de islamitische populatie binnen Europa, dit kan niet ontkend worden. Wat ik al zei, de andere kant opkijken en zwijgen is ook al een vorm van steun. Als iemand in mijn wijk een fanatieke nazi is en zich verdacht gedraagt (onbekende buitenlanders in huis nemen bijvoorbeeld) dan is de kans groot dat de wijkbewoners zich ongerust gaan maken en dat daar melding van wordt gemaakt - wij accepteren namelijk dat gedrag niet in onze wijken. Hoe kunnen jihadisten zich dan ophouden in bepaalde wijken in Europa zonder dat er buurtbewoners naar buiten komen met hun zorgen? Nou, omdat zij hen steunen misschien.

De islamisering van Europa, samen met de vele kansloze allochtone jongeren zullen voor grote problemen gaan zorgen. Meer aanslagen zullen volgen, ook in Nederland. Onschuldige mensen zullen sterven doordat niemand de juiste stappen durft te ondernemen. Niemand durft de waarheid te zeggen omdat ze bang zijn voor hun carrière, alle hoge functionarissen binnen de verschillende veiligheidsorganen zijn bang voor hun carrière en houden dus hun mond. Keulen is hier een goed voorbeeld van. De daadwerkelijke waarheid moest van de onderklasse komen, oftewel de straatagenten. De hoge politiefunctionarissen durfden niks te zeggen, want dat zou ten koste gaan van hun carrière.

Het kalf en de put
 De geschiedenis van de islamitische veroveringen vanaf de zevende eeuw vertoont grote gelijkenissen met de groeiende islamitische invloeden binnen het moderne Europa. Langzaamaan verspreidt de islam zijn macht, zij zal niet stoppen totdat geheel Europa islamitisch is. Hoe gaan zij dit bewerkstelligen? Zijn aanslagen het begin van een groter geheel? Alle ingrediënten voor een opkomend conflict in Europa zijn aanwezig. Helaas leven wij in een maatschappij waarin we eerst wachten tot het huis goed in brand staat, en dan pas gaan blussen. Is daarom misschien het gezegde 'als het kalf verdronken is dempt men de put' zo typisch Nederlands?

Wat ik al zei, ik ben geen generaal, ben ook niet afgestudeerd in terrorisme of veiligheid. Wat ik wel heb: Een realistisch wereldbeeld en kennis die ik in de loop van mijn carrière in de inlichtingen en Special Forces-sector heb opgebouwd. Een kennis die een hoop deskundigen en ambtenaren ontberen, omdat zijzelf zelden tot nooit langdurig in conflictgebieden zijn geweest.

Het laatste wil ik u dit zeggen: de reden dat ik dit schrijf, is omdat ik het tot mijn plicht zie om onze bevolking te beschermen. Daarom heb ik ook dit vak gekozen. Helaas zijn wij lions led by lambs.

NAAM EN RANG BIJ REDACTIE BEKEND

Bron: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/03/contravandersteurexpert.html#more
« Laatst bewerkt op: 23/03/2016 | 22:00 uur door Lex »

Hallo Gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 9 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.