Auteur Topic: 'Belediging gesneuvelde soldaten aanpakken'  (gelezen 9559 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Lex

  • Algeheel Beheerder
  • ERG FANATIEK
  • ******
  • Berichten: 31261
'Belediging gesneuvelde soldaten aanpakken'
« Reactie #33 Gepost op: 14/01/2008 | 22:46 uur »
DEN HAAG - De PVV wil dat minister Ronald Plasterk van Media actie onderneemt tegen de website marokko.nl, omdat daarop de dit weekend gesneuvelde Nederlandse militairen zouden zijn beledigd.

Volgens PVV-leider Geert Wilders waren maandag teksten te lezen als: "Lekker voor ze" en "2 zware criminelen opgeruimd die zo veel verkrachtingen op hun naam zullen hebben en burgermoorden".
Deze uitlatingen waren maandagavond verdwenen, maar volgens Wilders hebben ze er uren opgestaan. De PVV heeft ook kopieën bewaard, aldus Wilders.

De site marokko.nl wordt gesubsidieerd uit het Stimuleringsfonds voor de Pers. De PVV heeft al eerder vragen gesteld aan Plasterk over teksten op deze site.

Woordvoerder Khalid Mahdaoui van marokko.nl bevestigt volmondig dat berichten met een dergelijke strekking op de site hebben gestaan of nog steeds staan. „Het is misschien ethisch niet verantwoord, maar je moet bezoekers de ruimte geven om te discussiëren.”
Hij bestrijdt dat marokko.nl wordt gesubsidieerd. „Marokko.nl is een commerciële club, wij bedruipen onszelf. Alleen voor het nieuwsgedeelte nieuws.marokko.nl krijgen wij subsidie.”

(c) ANP  Uitgegeven: 14 januari 2008 21:23

Hallo Gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 32 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.