'Belediging gesneuvelde soldaten aanpakken'

Gestart door Lex, 14/01/2008 | 22:46 uur

georges

#3
je wordt zo doodmoe van dat soort marokkanen hè..(voor zover het marokkanen zijn).

Lex

Dit bericht is door mij, vanwege de strekking, niet geplaatst in het board "Uruzgan", maar in het board "Geef uw mening!"
Ik wil wel benadrukken dat eventuele op-/aanmerkingen kritisch door de Forumbeheerders bekeken zullen worden.

Lex
Forumbeheerder

Lex

DEN HAAG - De PVV wil dat minister Ronald Plasterk van Media actie onderneemt tegen de website marokko.nl, omdat daarop de dit weekend gesneuvelde Nederlandse militairen zouden zijn beledigd.

Volgens PVV-leider Geert Wilders waren maandag teksten te lezen als: "Lekker voor ze" en "2 zware criminelen opgeruimd die zo veel verkrachtingen op hun naam zullen hebben en burgermoorden".
Deze uitlatingen waren maandagavond verdwenen, maar volgens Wilders hebben ze er uren opgestaan. De PVV heeft ook kopieën bewaard, aldus Wilders.

De site marokko.nl wordt gesubsidieerd uit het Stimuleringsfonds voor de Pers. De PVV heeft al eerder vragen gesteld aan Plasterk over teksten op deze site.

Woordvoerder Khalid Mahdaoui van marokko.nl bevestigt volmondig dat berichten met een dergelijke strekking op de site hebben gestaan of nog steeds staan. ,,Het is misschien ethisch niet verantwoord, maar je moet bezoekers de ruimte geven om te discussiëren."
Hij bestrijdt dat marokko.nl wordt gesubsidieerd. ,,Marokko.nl is een commerciële club, wij bedruipen onszelf. Alleen voor het nieuwsgedeelte nieuws.marokko.nl krijgen wij subsidie."

(c) ANP  Uitgegeven: 14 januari 2008 21:23