"Linkse terroristen maken gegevens weerloze burgers openbaar"

Gestart door Tanker, 18/05/2008 | 21:07 uur

Lex

'Deportatiesite' geblokkeerd

DEN HAAG - De omstreden website met persoonlijke gegevens van politici en ambtenaren die het asielbeleid uitvoeren, is door toedoen van het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) uit de lucht gehaald. De privacywaakhond heeft bovendien de internetzoekmachines Google en Yahoo gesommeerd alle webarchieven van de site te verwijderen.

Dat heeft collegelid Madeleine McLaggan dinsdag gezegd. De organisatie werd zondag op de hoogte gesteld van de website deportatiemachine.sarava.org. Daarop stonden namen, adressen en telefoonnummers van politici en medewerkers van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) die betrokken zijn bij de uitzetting van uitgeprocedeerde asielzoekers. De informatie ging gepaard met de oproep de ,,verantwoordelijken" op te zoeken.

Telegraaf, di 20 mei 2008, 16:01 

Mourning

Dat is wel heel duidelijk aanzetten tot...

Aanpakken, heel simpel.
"The only thing necessary for Evil to triumph is for good men to do nothing"- Edmund Burke
"War is the continuation of politics by all other means", Carl von Clausewitz, Vom Kriege/On War (1830).

Tanker

Activistensite zet privé-gegevens uitzetmedewerkers online
zondag 18 mei 2008 19:21

Namen, adressen en telefoonnummers van medewerkers en bedrijven die betrokken zijn bij het uitzetten van illegalen zijn door de activistische website deportatiemachine.sarava.org op internet gepubliceerd.


Wie de medewerkers wil mailen kan dat het beste anoniem doen, waarschuwt de linkse site
Bezoekers van de linkse site worden opgeroepen 'deportatiemachine te stoppen en 'de makers op te zoeken', meldt weblog GeenStijl.

Op de site staan namen, adressen en telefoonnummers van overheidsinstellingen als de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en justitie.

Foto's
Ook medewerkers van deze instellingen worden met naam en toenaam genoemd, net als verschillende Kamerleden: Henk Kamp (VVD), Rita Verdonk (TON), Sietse Fritsma (PVV) en Wim van de Camp (CDA).

Daarnaast staan lijsten met bedrijven en instellingen en bedrijven die samenwerken met IND en justitie waar het gaat om het uitzetten van uitgeprocedeerde asielzoekers. Namen, foto's en privé-gegevens van medewerkers worden uitgebreid vermeld.

Anoniem
Volgens de site is de informatie bedoeld om 'een beeld van de achtergronden van deze personen te geven'. Op de site wordt verwezen naar de Tweede Wereldoorlog met de leuze Bevel is bevel? Mooi niet!

Wie 'wat met de informatie wil doen' wordt aangeraden dat anoniem te doen: 'Ga als nodig naar bibliotheek, internetcafé of beter: gebruik TOR of proxy server



Hoe lang pikken wij dit nog ??? >:(


bron: elsevier 18-05-2008