Auteur Topic: "Linkse terroristen maken gegevens weerloze burgers openbaar"  (gelezen 1829 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Tanker

  • Gast
"Linkse terroristen maken gegevens weerloze burgers openbaar"
« Reactie #3 Gepost op: 18/05/2008 | 21:07 uur »
Activistensite zet privé-gegevens uitzetmedewerkers online
zondag 18 mei 2008 19:21

Namen, adressen en telefoonnummers van medewerkers en bedrijven die betrokken zijn bij het uitzetten van illegalen zijn door de activistische website deportatiemachine.sarava.org op internet gepubliceerd.


Wie de medewerkers wil mailen kan dat het beste anoniem doen, waarschuwt de linkse site
Bezoekers van de linkse site worden opgeroepen 'deportatiemachine te stoppen en 'de makers op te zoeken', meldt weblog GeenStijl.

Op de site staan namen, adressen en telefoonnummers van overheidsinstellingen als de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en justitie.

Foto's
Ook medewerkers van deze instellingen worden met naam en toenaam genoemd, net als verschillende Kamerleden: Henk Kamp (VVD), Rita Verdonk (TON), Sietse Fritsma (PVV) en Wim van de Camp (CDA).

Daarnaast staan lijsten met bedrijven en instellingen en bedrijven die samenwerken met IND en justitie waar het gaat om het uitzetten van uitgeprocedeerde asielzoekers. Namen, foto's en privé-gegevens van medewerkers worden uitgebreid vermeld.

Anoniem
Volgens de site is de informatie bedoeld om 'een beeld van de achtergronden van deze personen te geven'. Op de site wordt verwezen naar de Tweede Wereldoorlog met de leuze Bevel is bevel? Mooi niet!

Wie 'wat met de informatie wil doen' wordt aangeraden dat anoniem te doen: 'Ga als nodig naar bibliotheek, internetcafé of beter: gebruik TOR of proxy serverHoe lang pikken wij dit nog ??? >:(


bron: elsevier 18-05-2008

Hallo Gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 2 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.