[Opmerkelijk] Mysterieuze verdwijning Boeing 727

Gestart door -Peter-, 13/06/2003 | 09:33 uur

Ton de Zwart

Dit is toch opmerkelijk Reinaert!  Een poos geleden gaf je voor, als vlootbaal niks van vliegtuigen af te weten (kerosine - benzine) en nu heb je het ineens over vergaande vliegtuigelectronica als transponders en zo.  Toch stiekum bij de MLD gezeten?

Ton de Zwart

#3
Citaat van: Reinaert op 14/06/2003 | 07:00 uur

Lees dit maar eens ... smullen ;)

Leuk gezegd oude vos!  Maar dat stuk is in een buitenlandse taal geschreven.  Kan ik niet zoveel mee.....

Ton de Zwart

Terroristen?  Welnee, een beetje terrorist kaapt geen oude rammelbak als een 727.  Dat is vrij stijlloos. Het moet minstens een 767 zijn.


-Peter-


Uitgegeven: 13 juni 2003 06:38

DURBAN - Autoriteiten in zuidelijk Afrika worstelen met een raadselachtige verdwijning van een Boeing 727. Het verkeersvliegtuig vertrok op 25 mei zonder passagiers en met onbekende bestemming vanaf de luchthaven van de Angolese hoofdstad Luanda. Sinsdien is het toestel verdwenen.

Het vliegtuig werd gecharterd door een Angolese maatschappij. De bemanning zou toestemming hebben gevraagd om op de Seychellen te landen, maar daar is het toestel niet aangekomen.

De verdwijning voedt speculaties dat terroristen bezit hebben genomen van het vliegtuig om het te gebruiken bij een aanslag. De autoriteiten sluiten echter ook een criminele achtergrond niet uit.

Angola was jarenlang een centrum voor allerlei soorten smokkel, van wapens en diamanten tot drugs. Interpol is een onderzoek begonnen naar de verdwijning van het toestel.

[bron: www.nu.nl]
Een land is niet sterk als zij oorlog kan voeren, zij is pas sterk wanneer zij oorlog kan voorkomen...