Auteur Topic: 'n Antilliaanse godspe!!  (gelezen 3519 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Ton de Zwart

  • ERG FANATIEK
  • *****
  • Berichten: 2875
'n Antilliaanse godspe!!
« Reactie #16 Gepost op: 09/07/2003 | 22:57 uur »
Godett: ‘Door bodyscanner rouleert het geld niet meer’
8 Jul, 2003, 7:33pm

 

WILLEMSTAD — Volgens FOL-leider Anthony Godett zorgt de bodyscanner op de Curaçaose luchthaven Hato er voor “dat het geld niet meer rouleert”. Voor de radio zei hij vanmorgen: “En als je de kraan sluit, krijg je overvallen.”

Op de vraag of de bodyscanner weg moet, gaf Godett geen rechtstreeks antwoord in het radioprogramma Perspektiva van Curom/Z-86. Wel maakt hij duidelijk dat door het ingebruiknemen van de scanner ‘het geld niet meer circuleert’. “En dat veroorzaakt paniek. Het grootste deel van de mensen die ik spreek, zeggen: ‘Haal die scan weg’.”

Met nadruk zegt Godett, de grootste stemmentrekker bij de laatste twee verkiezingen en kandidaat-premier van een nieuw kabinet, niets van doen te hebben met drugsdealers en drugsbaronnen. Wel vindt hij dat de Antillen ‘die drugs maar naar Nederland moeten laten gaan’. “Laat Nederland zelf zijn verantwoordelijkheid nemen.”

In feite geeft de FOL-politicus toe dat de drugshandel een aanzienlijk deel van de economie uitmaakt. Tijdens het radioprogramma vanmorgen sprak hij specifiek over een bedrag van ‘500 miljoen gulden’. Dat is volgens Godett twee jaar geleden in verband met de begroting berekend.

Bron: Amigoe di Curacao van 9 juli 2003
« Laatst bewerkt op: 14/07/2003 | 22:56 uur door Ton de Zwart »

Hallo Gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 15 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.