Warme (??????) groet voor Suriname

Gestart door Lex, 15/05/2006 | 00:35 uur

Lex

Warme groet voor Suriname


Hilversum - De gezamenlijke omroepen hebben zondagavond op Nederland 2 een inzamelingsactie gehouden voor Suriname. In het programma 'Doekoe voor Suriname' traden diverse artiesten op afkomstig uit Suriname. Premier Balkenende riep iedereen op geld te storten op giro 797. Hijzelf doneerde, na een onvergetelijke knuffel met Tante Es (Jorgen Rayman), 5 euro.

Minister Van Ardenne van Ontwikkelingssamenwerking zei tijdens het live programma dat Nederland vier Lynx-helikopters naar het rampgebied stuurt. De helikopters moeten een luchtbrug vormen tussen Paramaribo en het overstroomde binnenland in Suriname. Op dit moment is het nog te vroeg om te zeggen hoeveel geld er is opgehaald tijdens de uitzending. Later zal hierover meer bekend worden gemaakt.

Bron: blik op nieuws dd 14-05-2006.

CitaatPremier Balkenende riep iedereen op geld te storten op giro 797. Hijzelf doneerde, na een onvergetelijke knuffel met Tante Es (Jorgen Rayman), 5 euro.

Zie hier een MP (Minister-President) die het goede voorbeeld geeft.
Ik denk, dat als voor deze eer een "gemiddelde" Nederlander was uitgenodigd, het startbedrag aanzienlijk hoger was geweest. ;) :)