Auteur Topic: Brazilië kiest voor SOTAS  (gelezen 3012 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Ace1

  • ERG FANATIEK
  • *****
  • Berichten: 12901
Brazilië kiest voor SOTAS
« Reactie #4 Gepost op: 05/03/2014 | 14:17 uur »


Het Braziliaanse leger heeft een order geplaatst voor de levering van Sotas communicatiesystemen ten behoeve van verscheidene voertuigprogramma’s. De systemen worden in juni van dit jaar geleverd. Het onderhoud zal ook door de eindgebruiker worden uitgevoerd.

De eerste partij Sotas systemen werd aangeschaft in 2011 om te testen in diverse pantservoertuigen. Het Braziliaanse leger verklaarde dat Sotas op alle vlakken voldoet aan de strenge eisen. De redenen om voor Sotas te kiezen waren de uitstekende prestaties, de modulaire opbouw die opgrades eenvoudig mogelijk maakt, de wereldwijde gebruikerservaringen en het gebruiksgemak.

In een militair voertuig is Sotas het centrum van alle communicatie, zowel stem als dat. Één van de voertuigen waar Sotas in wordt geïnstalleerd is de Guarani. Dit programma kan uitgroeien tot meer dan 2000 voertuigen.

Gerben Edelijn, CEO van Thales Nederland: “Brazilië is zijn strijdkrachten sterk aan het moderniseren en het vertrouwen dat men in Thales heeft bewijst dat wij uitstekend in staat zijn om tegemoet te komen aan de wensen van veeleisende gebruikers. Sotas is de meest geavanceerde communicatieoplossing en het systeem zal de effectiviteit van de Braziliaanse Landmacht op alle niveaus enorm verhogen.”

http://thalesalerts.nl/2014/Februari/Brazili%C3%AB%20kiest%20voor%20SOTAS.doc/
« Laatst bewerkt op: 05/03/2014 | 15:37 uur door Lex »

Hallo Gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 3 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.