Militair overlijdt na ongeval in zwembad

Gestart door jurrien visser (JuVi op Twitter), 22/10/2018 | 22:56 uur

Huzaar1

Dit gebeurt 'gewoon' helaas, we weten de exacte toedracht niet maar ik sta nu niet in de startblokken de schuld bij Defensie neer te leggen.
Dergelijke oefeningen zijn enorm intens, heb weekje met die meneren mogen moeten lopen, nooit weer  :dead: , adios panzer jansen
"Going to war without France is like going deer hunting without your accordion" US secmindef - Jed Babbin"

jurrien visser (JuVi op Twitter)

Militair Mark Ruben kwam om bij zwembadtraining

https://www.telegraaf.nl/t/2716028/ via @telegraaf



jurrien visser (JuVi op Twitter)


jurrien visser (JuVi op Twitter)

Militair overlijdt na ongeval in zwembad

De militair die vorige week bij een oefening van het Korps Commandotroepen in een zwembad onwel werd, is zondag overleden in het ziekenhuis. Het gaat om een korporaal.

Raymond Boere  22-10-18, 21:50 Laatste update: 22:09   
       
Het ongeval gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag in zwembad De Stok in Roosendaal. Wat er precies is voorgevallen, is nog onduidelijk, maar collega's zagen dat hij in het water onwel werd en belden de hulpdiensten. Een traumahelikopter is ter plaatse geweest om hem zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. De commando in opleiding is zondag door complicaties van het voorval overleden. De marechaussee heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval.

Het is de tweede keer dat het Korps Commandotroepen een militair verliest tijdens een oefening. Op 22 maart 2016 overleed commando Sander Klap tijdens een schietoefening in het schiethuis Ossendrecht. Hij werd per ongeluk geraakt door een kogel van collega die oefende met een automatisch geweer. Later bleek dat met het schiethuis van alles mis was.

https://www.ad.nl/binnenland/militair-overlijdt-na-ongeval-in-zwembad~a28e8ce6/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web