Auteur Topic: Restdelegatie verdwijnt  (gelezen 2417 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Lex

  • Algeheel Beheerder
  • ERG FANATIEK
  • ******
  • Berichten: 31121
Restdelegatie verdwijnt
« Reactie #2 Gepost op: 28/11/2011 | 13:09 uur »
Defensie heeft besloten om met ingang van 1 januari 2012 de mogelijkheid voor een restdelegatie te stoppen. De hoge administratieve last en de daarmee gepaard gaande kosten zijn voor Defensie de reden om deze bedrijfsvoeringsmaatregel door te voeren.
 
Nu nog kan het personeel Defensie verzoeken het netto salaris over verschillende bankrekeningen uit te betalen. Deze zogenaamde 'eigen delegatie vast bedrag, type 13' zoals de contributie van de personeelsvereniging, zijn automatische overschrijvingen die Defensie in het betalingssysteem opneemt. In het kader van de bezuinigingen stopt Defensie deze service per 1 januari 2012.
 
De laatste overboekingen vanuit NSK (die op de salarisstrook aangegeven worden met code 13) zullen in december plaatsvinden en daarna automatisch stoppen. Vanaf januari 2012 moet de medewerker deze betalingen vanaf de privé bankrekening zelf worden overgemaakt door middel van een incasso opdracht of via telebankieren.
 
Een uitzondering hierop is code 13 'Delegatie vast bedrag Buitenland'. Deze overboeking blijft ongewijzigd.
Voor alle duidelijkheid: ook de maandelijkse contributie van de KVMO ('contributie') blijft via het NSK-salarissysteem lopen; dat is geen code 13 maar een code 12-delegatie.
 
De medewerkers, die dit soort code 13-delegaties gebruiken, zullen eind november op het door henzelf bij Defensie opgegeven mailadres, per delegatie een mail ontvangen met alle gegevens.

KVMO, 27 november 2011

Hallo Gast! De reageer in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 1 reageer. Registreer jezelf of login om de reageer te bekijken.