Auteur Topic: defensieforum.nl is een onoverzichtelijke en 2016 onvriendelijke site.  (gelezen 3957 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Huzaar1

  • ERG FANATIEK
  • *****
  • Berichten: 14610
defensieforum.nl is een onoverzichtelijke en 2016 onvriendelijke site.
« Reactie #20 Gepost op: 26/04/2016 | 14:32 uur »
Misschien is het tijd dat het forum zoals het nu eens op de schop gaat.
Al lange tijd loop ik met irritaties als ik gewoon iets probeer te vinden op dit forum door door de subfora moet bladeren ( buiten de zoekfunctie ). Het is teveel, de homepagina telt meer dan 40! subfora.

En dan met subfora titels als : 'algemeen' of 'van alles en nog wat' , en dit en dat.. het is te veel. te verspreid en daardoor kom ik denk ik nooit op drie kwart van dit forum behalve de topics die ik al ken, want de rest is niet te vinden en waar een bepaald topic geopend moet worden om te voldoen aan de 'ontopic levels' is hierdoor ook niet duidelijk.

Ik denk dat niemand het een bal interesseert hier welke Acom, Marver, etc zaken hier besproken worden, net als NLDA, en dat de defensie nieuws subfora ook wel wat kleiner kunnen en niet werelddeel per werelddeel in elk subfora apart terug moet komen.
Ik begrjip de militaire inslag wel in dit geval, we houden ervan alles overzichtelijk op te delen en elk beestje een apart naampje te geven, maar dat werkt gewoon niet lekker en ik denk dat dit forum 1000 keer gebruiksvriendelijker wordt als de homepagina de helft van subfora links zou tellen.

"Going to war without France is like going deer hunting without your accordion" US secmindef - Jed Babbin"

Hallo Gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 19 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.