Archief > Archief Vakbonden & Verenigingen

Laat je horen, kom ook naar de landelijke actiedag!

(1/18) > >>

-Peter-:
Landelijke Actiedag: 26 mei 

De Landelijke Actiedag Defensiepersoneel die aanvankelijk gepland stond voor 16 juni is verplaatst naar donderdag 26 mei aanstaande. De zeven vakbonden voor defensiepersoneel die zich hebben verenigd in Defensiepersoneelinactie.nl zien zich hiertoe genoodzaakt doordat de bezuiningen bij Defensie al begin juni in de Tweede Kamer worden behandeld.

De actiedag, die in Den Haag zal gaan plaatsvinden, zal onder andere gaan bestaan uit de ‘Mars voor Waardering’ en een manifestatie.

Met deze actiedag zetten we onze eisen kracht bij: Geen gedwongen ontslagen, goed sociaal flankerend beleid en koopkrachtbehoud! Vanaf maandag 9 mei kunnen militairen en burgermedewerkers van Defensie zich voor het vervoer naar de actiedag in Den Haag aanmelden via de actiewebsite www.defensiepersoneelinactie.nl.

Meer details over onder andere de invulling van de actiedag, de mogelijkheden om aanwezig te zijn (vrij versus verlof) en de Mars voor Waardering volgen zo spoedig mogelijk in nieuwsbrieven en de actiewebsite.
 
[bron: www.defensiepersoneelinactie.nl]

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie