Algemeen > Van alles en nog wat!

vragen over Unidentified Aerial Phenomenon (UAP)

(1/1)

UAPstories:
Hallo allen.
Ik heb een aantal vragen over de zogenaamde UAP (vroeger UFO's) met betrekking tot ontwikkelingen in de VS de laatste jaren. Zoals jullie misschien weten zijn er verscheidene piloten naar voren gekomen die objecten hebben gezien die ver op bekende technologie voor uit zijn, zoals de zogenaamde tic-tac van het Nimitz Incident uit 2004. Deze objecten lijken geen zichtbare aandrijfkracht te hebben, vliegen rondjes rondom F18's en zijn ook gezien rondom destroyers.
Er was een heuse task-force in het Pentagon die deze waarnemingen onderzocht. Het komt tegenwoordig regelmatig in de media en het programma 60 minutes heeft recent een stuk gewijd aan het onderwerp. Deze is te vinden op Youtube. Het lijkt er op dat het taboe en de lacherigheid rondom UFO's de laatste jaren enorm is gedaald en dat het meest geavanceerde leger ter wereld toe geeft dat ze regelmatig onverklaarbare objecten tegenkomen.
Mijn vragen:

- Weten jullie of er ook in het Nederlandse luchtruim/missies/trainingen in het buitenland dergelijke fenomenen worden waargenomen of onverklaarbare incidenten zijn geweest? Al zijn het maar geruchten?
- Is er een protocol rondom UAP meldingen?
- Wat is de cultuur binnen de luchtmacht rondom UAPs? Wordt er lacherig over gedaan of is men er serieus over?
- Wat is jullie persoonlijke mening? Is dit een Russische of Chinese technologie die de Amerikanen aftroeft? Of misschien iets anders?
- Kan er naar jullie mening ook in Nederland openheid komen over dit onderwerp?

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie