Auteur Topic: Helikopter Defensie stort neer bij vertrek van Aruba  (gelezen 4137 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

bergd

  • ERG FANATIEK
  • *****
  • Berichten: 1529
Helikopter Defensie stort neer bij vertrek van Aruba
« Reactie #72 Gepost op: 20/07/2020 | 05:06 uur »
‘Helikopter Defensie stort neer bij vertrek van Aruba’
Zondag rond drie uur 's middags lokale tijd is er een helikopter van Defensie neergestort na vertrek van Aruba op weg naar Curaçao. Dat melden militaire spotters aan Curaçao.nu. Cynthia Devere, vervangend woordvoerder van de Kustwacht, kan het ongeluk bevestigen noch ontkennen.

Binnenlandredactie 20-07-20, 03:59 Laatste update: 04:45 https://www.ad.nl/binnenland/helikopter-defensie-stort-neer-bij-vertrek-van-aruba~a1a56232/

De NH90-helikopter vervoerde passagiers. Er zouden meerdere slachtoffers zijn, maar Defensie op Curaçao wil daarover niets zeggen. Een rescue-helikopter van de Kustwacht is vanuit Curaçao vertrokken voor ondersteuning van een reddingsoperatie die begonnen is.

Het ministerie van Defensie geeft maandag om 05.00 uur een persconferentie over ‘actuele gebeurtenissen’. De Commandant der Strijdkrachten Rob Bauer zal het woord voeren. Wat er precies aan de hand is, wil een woordvoerder nog niet zeggen.

Hallo Gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 71 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.