Auteur Topic: "Aanslag op kazerne in Flawinne"  (gelezen 5375 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Thomasen

  • ERG FANATIEK
  • *****
  • Berichten: 16793
  • Aut viam inveniam, aut faciam
"Aanslag op kazerne in Flawinne"
« Reactie #39 Gepost op: 26/10/2015 | 10:45 uur »
"Aanslag op kazerne in Flawinne"
26/10/2015 - 10:11

Er zou vanochtend een aanval plaatsgevonden hebben op de paracommandokazerne van Flawinne, in de provincie Namen. Dat meldt de krant La Dernière Heure. Volgens de Waalse krant is een auto door de omheining van de kazerne gereden en zijn er meerdere schoten afgevuurd. In de auto zou een springtuig aangetroffen zijn. De persdienst van Defensie bevestigt aan de redactie van VTM NIEUWS dat er zich een incident afspeelt "in het wachtlokaal" van de kazerne. Maar meer informatie wil het leger momenteel niet kwijt.

Volgens de Waalse krant reed een wagen door de omheining van de kazerne. De bestuurder van het voertuig was volgens de eerste berichten gewapend en gemaskerd. Hij zou alleen in de wagen gezeten hebben. Toen de soldaten het vuur openden op de verdachte, vluchtte hij weg.

Nog volgens La Dernière Heure zouden in de wagen explosieven aangetroffen zijn. De ontmijningsdienst van het leger, DOVO, is onderweg naar Flawinne.

http://nieuws.vtm.be/binnenland/164038-aanslag-op-kazerne-flawinne
Twitter: @Thom762

"And covenants, without the sword, are but words, and of no strength to secure a man at all" Thomas Hobbes

Hallo Gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 38 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.