Auteur Topic: THALES NEDERLAND STAPT IN CYBER SECURITY  (gelezen 1591 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Ace1

  • ERG FANATIEK
  • *****
  • Berichten: 11332
THALES NEDERLAND STAPT IN CYBER SECURITY
« Reactie #1 Gepost op: 30/11/2012 | 23:36 uur »
Tijdens het NIDV symposium op 15 november 2012, lanceerde Thales Nederland officieel Thales SecurITy Nederland. Hiermee speelt Thales nu ook in Nederland in op de cyberdreigingen waar publieke en private instellingen vandaag de dag mee te maken hebben. Met deze nieuwe business unit zet Thales haar expertise op het gebied van missie kritische systemen in om de impact van cyberaanvallen zo laag mogelijk te houden.

Voor Thales is de stap naar cyber security een logische. Marcel Grisnigt (General Manager Land Defence & SecurITy): “Cybercrime kost de samenleving 10 miljard Euro per jaar. Bovendien wordt de wet- en regelgeving vanuit de overheid steeds stringenter gehandhaafd. De afgelopen jaren hebben we binnen de Thales Groep veel ervaring opgedaan op het gebied van innovatieve cryptotechnologie en keymanagement. Zo loopt 80% van de financiële transacties wereldwijd, via Thales encryptie. Bovendien zijn we sterk in het integreren van oplossingen. De kennis die wij wereldwijd hebben opgedaan willen we inzetten om Nederlandse klanten verder te helpen.”

Thales SecurITy Nederland

Thales is gespecialiseerd in hoogwaardige technologische oplossingen. Via Thales SecurITy Nederland biedt het concern integrale cyber security oplossingen om vertrouwelijkheid, integriteit en/of beschikbaarheid van missie kritische data te waarborgen. Wanneer deze data - welke van belang is voor de continuïteit van de bedrijfsvoering - wordt gecompromitteerd, kan de maatschappelijke en/of economische impact groot zijn. Thales SecurITy streeft ernaar deze impact zo laag mogelijk te houden. Samen met partners wordt gezocht naar totaaloplossingen die zowel de organisatie als de techniek raken. Op deze manier wordt alle aanwezige kennis en expertise ingezet om de kwetsbaarheid van samenlevingen te verminderen, zodat de business continuïteit gewaarborgd blijft.

http://thalesalerts.nl/2012/november/Thales%20Nederland%20stapt%20in%20cyber%20security.doc/