Auteur Topic: Vlieger KLu Vraag!  (gelezen 2789 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

NLTactical

  • Gast
Vlieger KLu Vraag!
« Reactie #12 Gepost op: 15/04/2014 | 16:38 uur »
Hallo allemaal. sinds dat ik klein ben en weet dat er zoiets is als straaljagers wil ik bij de Luchtmacht. Ik weet dat je je daarvoor helemaal moet inzetten omdat je niet zomaar Vlieger wordt.
Zelf doe ik dat ook en ik ben goed op weg en elk voordeel dat je kan nemen neem ik.
Maar nu heb ik een lastige beslissing, ik zit nu in 3 VWO en heb mijn profielkeuze doorgegeven, ik ben voor Economie en Maatschappij gegaan, (mocht ik niet Vlieger kunnen worden door een of andere reden) dan lijkt Economie mij wel wat.

Alleen heb ik van mensen gehoord dat je Natuurkunde MOET hebben wil je piloot worden.
Mijn Decaan kon hier niet echt een duidelijk antwoord op geven.
Ik heb dit opgezocht en het klopt dat je bij de KLM Flight Academy inderdaad Natuurkunde nodig hebt om piloot te worden, is dit ook bij de Klu?. Dus mijn vraag is : Heb ik Natuurkunde in mijn pakket nodig om mijn droom waar te kunnen maken bij de Klu???!!! Ik heb nog 3 dagen de tijd om iets te kunnen veranderen dus als het moet, dan moet het maar, Natuurkunde is niet echt mijn vak, ik haal er 6en en 7's voor maar daar blijft het bij.

Aangezien je tegenwoordig ook Vlieger kunt worden met HAVO leek het mij niet een 'must', maar ik had toch wat twijfel.

Alvast bedankt voor het lezen!

Hallo Gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 11 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.