Auteur Topic: YPR ontvreemd vanaf JPK  (gelezen 4666 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

bber

  • Net nieuw hier
  • *
  • Berichten: 6
YPR ontvreemd vanaf JPK
« Reactie #32 Gepost op: 28/06/2014 | 19:10 uur »
Pantservoertuig gestolen in Havelte


zaterdag 28 juni 2014

Havelte - Zaterdagmoren is een pantservoertuig gestolen van Johannes Post Kazerne in Havelte. Ongezien kon de infanteriegevechtsvoertuig (YPR-765) over de Rijksweg A28 tot aan parkeerplaats in 't Harde komen. Naar aanleiding van een melding dat er een militair voertuig op de A28 zou rijden heeft de politie het voertuig aangetroffen op de parkeerplaats.

De bestuurder kreeg ter hoogte van 't Harde vermoedelijk opeens pech en parkeerde het voertuig op een parkeerkeerplaats langs de A28. 
De bestuurder, een 52-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, is hierop aangehouden op verdenking van joyriding en diefstal.

Het onderzoek van de Marechaussee heeft tot dusver uitgewezen, dat het voertuig die is ontvreemd uit de Johannes Postkazerne uit Havelte is. De YPR was buiten dienst gesteld en stond gereed om afgevoerd te worden. De Marechaussee doet verder onderzoek in de zaak. De verdachte zit nog vast.

Bron: www.regiomeppel.nl


Alberto Stegeman 2.0?

Hallo Gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 31 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.