Auteur Topic: BeŽindiging lidmaatschap DF  (gelezen 4656 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

KapiteinRob

  • Gast
BeŽindiging lidmaatschap DF
« Reactie #24 Gepost op: 03/10/2014 | 08:36 uur »
Na bijna 10 jaar actief te zijn geweest op het defensieforum, waarvan ook een groot deel als forumbeheerder, heb ik besloten mijn lidmaatschap van dit forum te beŽindigen. Ik heb dit een geweldig platform gevonden om mijn mening te kunnen verkondigen en te kunnen discussiŽren over m.n. defensiezaken. Toch heb ik geconstateerd dat de sleet er bij mij wat ingekomen is en dat de motivatie me in discussies te mengen steeds minder aan het worden was. En na bijna 300 dagen onlinetijd(!!!) wil ik niet langer "continu" naar laptop en iphone grijpen, of "op de zaak" weer snel "effe het forum checken". Datzelfde geldt overigens voor mijn alias-twitteraccount, dat ik eerder deze week al verwijderd heb.

Ik geef toe dat ik ook een gevoel van "treur" erbij heb, maar uiteindelijk heb ik dus om persoonlijke redenen hiervoor gekozen. Mocht ik in de toekomst van gedachten veranderen, zal ik mij weer opnieuw aanmelden. De die-hards zullen mij wel herkennen...  ;)

Bij deze wil ik een ieder danken voor zijn of haar bijdrages. Ook degenen waar ik discussietechnisch wel eens mee overhoop heb gelegen; ik heb met veel plezier (en soms met ergenis) bijgedragen aan het forum, en ben dankbaar voor enkele "in real life" contacten, kennissen en vriendschap die ik er aan over heb gehouden.

Ik wens jullie verder alle discussiegenoegen in de toekomst. En wie weet komen we elkaar ooit (weer) tegen...

Met de hartelijke defensiegroeten,

Rob

Hallo Gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 23 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.