Auteur Topic: Stopzetting Dienstmakkers.nl en alternatieven  (gelezen 12996 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

CO4U

  • Junior lid
  • **
  • Berichten: 98
Stopzetting Dienstmakkers.nl en alternatieven
« Reactie #4 Gepost op: 23/07/2015 | 10:29 uur »
Deze week werd bekend dat de website Dienstmakkers.nl  na 1 september 2015 niet langer bereikbaar zal zijn.

Alternatief
In de email wordt voor alternatieven verwezen naar de website van de rijksoverheid. Hier zijn echter geen vergelijkbare alternatieven te vinden. Onder vergelijkbaar versta ik namelijk een online platform, te vergelijken met schoolbank.nl, maar dan voor de diensttijd.

Er wordt op dit moment door een reeds bestaande website gewerkt aan een moderne opvolger met een uitgebreide eenheden database. Naar verwachting komt dit deze zomer/herfst online.

Waarschijnlijk is het niet cfm forumregels om naar deze website te verwijzen. Mochten er toch mogelijkheden zijn om belangstellenden op de hoogte te stellen dan verneem ik deze graag.

Ik ben benieuwd hoeveel mensen naar verwachting baad hebben bij een goed (lees: beter) alternatief. Was er recent nog sprake van enige activiteit op Dienstmakkers.nl?

Uit de notificatie-email van Dienstmakkers.nl:

Citaat
Mogelijke vragen omtrent de website:

Vraag en Antwoord:
V: Moet ik iets doen?
A: U hoeft niks te doen. Als u gegevens heeft die u wilt bewaren op Dienstmakkers.nl kunt u deze tot 1 juli van de website halen.

V: Wat betekent dit voor mij als bezoeker?
A: Na 1 september zal de website (d.w.z. alle profielen, foto’s e.d.) niet langer beschikbaar zijn voor bezoekers. U kunt dan niet meer inloggen of de website bezoeken.

V: Wat gaat er met de foto’s gebeuren?
A: Na 1 september blijft de data nog een jaar staan in onze database staan zodat ook minder frequente bezoekers nog de kans krijgen om foto’s e.d. op te vragen. Voor dergelijke aanvragen kunt u mailen naar de helpdesk op service@dienstmakkers.nl.

V: Wat kan ik doen om oude foto’s te bewaren?
A: Als u foto’s wilt bewaren op uw computer kunt u deze downloaden door met uw muis naar de desbetreffende foto te gaan, te klikken op de rechtermuisknop en dan te klikken op “Save image as” of “Afbeelding opslaan als”. De rest spreekt voor zich. NB. Mocht u niet tevreden zijn over de kwaliteit van de desbetreffende foto of foto’s die uw wilt bewaren, kunnen wij u helaas niet verder helpen. Deze zijn door de gebruikers zelf geplaatst.

Benieuwd naar jullie reacties!

Hallo Gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 3 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.