Auteur Topic: Landmacht traint in Burgers Zoo voor Kameroen  (gelezen 1362 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Thomasen

  • ERG FANATIEK
  • *****
  • Berichten: 15446
  • Aut viam inveniam, aut faciam
Landmacht traint in Burgers Zoo voor Kameroen
« Reactie #2 Gepost op: 11/11/2015 | 18:10 uur »
 wo 11 nov 2015, 14:07
Landmacht traint in jungle Burgers' Zoo
ARNHEM -

Een groep van twintig geneeskundige militairen van de landmacht ondergaat woensdagavond en -nacht een speciale training als voorbereiding op een inzet in Afrika. In de Bush van Burgers' Zoo in Arnhem, waar een tropisch regenwoud wordt nagebootst, doen ze fysieke opdrachten, ze krijgen een medisch probleem te behandelen en ze brengen er de nacht door. Zo ervaren de militairen de uitdagingen en beperkingen van een warm klimaat.

Het verblijf in de Bush is onderdeel van een driedaagse training, waarbij de militairen ook hun kennis verbreden over het behandelen van warmteletsels en tropenziektes.

De Nederlanders gaan deel uitmaken van ACOTA, een Amerikaanse missie in Oeganda, die onder anderen Oegandese militairen opleidt voor deelname aan vredesmissies.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/24726757/__Landmacht_in_Burgers__Zoo__.html?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter
Twitter: @Thom762

"And covenants, without the sword, are but words, and of no strength to secure a man at all" Thomas Hobbes

Hallo Gast! De reageer in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 1 reageer. Registreer jezelf of login om de reageer te bekijken.