Auteur Topic: Trots van Britse oorlogsvloot kampt met kortsluiting  (gelezen 3778 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DvdW

  • ERG FANATIEK
  • *****
  • Berichten: 3280
Trots van Britse oorlogsvloot kampt met kortsluiting
« Reactie #36 Gepost op: 30/01/2016 | 22:53 uur »
Weet niet zeker waar ik hem anders moet plaatsen, dus maar hier:

Trots van Britse oorlogsvloot kampt met kortsluiting

De ‘machtigste oorlogsschepen die ooit zijn gebouwd voor de Britse marine’ moeten terug naar de fabrikant, omdat ze met stroomuitval te kampen hebben als ze te veel tegelijkertijd willen doen.

Het Britse ministerie van defensie erkent de problemen, waarover verschillende Britse media vrijdag berichtten, hoewel het de terugzending wat anders verwoordt. ‘In onze defensieterugblik vorig jaar hebben we besloten de stroom- en propellersystemen van de Type 45’s (de schepen in kwestie, red.) te verbeteren, wat moet leiden tot betere inzetbaarheid en weerbaarheid van de schepen gedurende hun levensduur.’

De zes schepen waar het om gaat kostten elk £ 1 mrd pond. Hun bouw heeft dertien jaar in beslag genomen. De reparaties zouden tientallen miljoenen pond per schip bedragen, melden media. Het ministerie van defensie wil die bedragen niet bevestigen.

Lees verder: http://fd.nl/economie-politiek/1137310/trots-van-britse-oorlogsvloot-kampt-met-kortsluiting?platform=hootsuite
The beauty of grace is that it makes life not fair...

ת'תקווה בלב נועל, עם חזק לא נתקפל
כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל

Hallo Gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 35 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.