Auteur Topic: Vragen omtrent (opleiding) Officier Marechaussee  (gelezen 1235 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

MR.LIAM

  • Net nieuw hier
  • *
  • Berichten: 3
Vragen omtrent (opleiding) Officier Marechaussee
« Reactie #9 Gepost op: 29/12/2020 | 01:40 uur »
Geachte leden,

Mijn naam is Liam en ben momenteel 17 jaar oud. Ik zit nu in VWO 5 en ben opzoek naar een beroep (het liefst een leidinggevende functie) binnen defensie of politie.

Was even een tijdje aan het zoeken, toen ik de opleiding tot Officier Marechaussee tegenkwam. Ik voelde me er meteen tot aangetrokken. Als officier Marechaussee moet je leiding geven, en was het volgens defensie tevens gevarieerd en spannend werk.

Maar ik vind wat tegenstrijdige informatie op het internet. De een zegt dat je als officier Marechaussee goed verdiend, terwijl de ander zegt dat je met het salaris niet eens een rijtjeshuis kan huren. Ook is de selectie volgens de een zeer pittig en volgens de ander wel te doen.

Ik vraag me daarom af:
-Hoe hoog moet ik het salaris inschatten?
-Is het een goede keuze om als vwo'er deze opleiding te volgen?
-Is de selectie pittig, wordt je snel afgewezen?
-Zijn er doorgroeimogelijkheden?

Ik hoor het graag van jullie. Alvast bedankt voor de antwoorden.


PS Als je officier Marechaussee bent of de opleiding volgt/hebt gevolgd zou ik het zeer en zeer erg waarderen als ik bericht terug zou krijgen. Dat zou me namelijk enorm helpen bij mijn keuze.


Hallo Gast! De reacties in topics zijn verborgen voor gasten. Je mist op dit moment 8 reacties. Registreer jezelf of login om de reacties te bekijken.