Opleidingsmogelijkheden voor VWOers

Gestart door Lila, 09/01/2007 | 18:37 uur

banenwinkel

Het hoogst haalbare voor jou is http://www.werkenbijdelandmacht.nl/index.html?cid=107&l1=7&l2=50&l3=84&l4=&Fid=Advanced&FunctieNiveau=officieren+kort+model&OpleidingId=0&RegioId=0 of http://www.werkenbijdelandmacht.nl/index.html?cid=107&l1=7&l2=50&l3=84&l4=&Fid=Advanced&FunctieNiveau=officieren+lang+model&OpleidingId=0&RegioId=0.
Als militair kun je altijd een studie volgen in je eigen tijd. Afhankelijk van het belang voor defensie kun je tijd en geld vergoed krijgen.
Vervolgens kun je veelal gebruik maken van de algemene studiefaciliteiten(zie http://www.werkenbijdelandmacht.nl/index.html?cid=78&l1=7&l2=50&l3=62).

Kies je voor KMA-lang model dan is jouw KMA-opleiding met name gericht op de militaire bedrijfsvoering. Tijdens de KMA-opleiding kan een deel van de opleiding worden gevolgd bij een Nederlandse universiteit. Aansluitend volg je een vaktechnische opleiding voor de door jou gekozen functie.
Als je eenmaal werkzaam bent als militair kun je op basis van randvoorwaarden een universitaire studie volgen. Randvoorwaarden kunnen zijn: x-aantal jaren dienverplichting, defensie- relevante studie, ..

Als de vraag onvoldoende beantwoord is dan kun je beter telefonisch contact opnemen met een banenwinkel.

Lila

Weet iemand waar specifieke informatie te vinden is over opleidingen bij de KL voor mensen die na het afronden van hun VWO een carriere ambieren bij de KL? Het gaat om gedetaileerde opleidings informatie.