Turkmenen In Noord-Irak

Gestart door Turkmen Iraqi, 03/04/2003 | 12:32 uur

sanders

Of ik in god geloof? Niet zoals het in de 'heilige' boeken en dergelijke staat. Ja ik geloof dat er iets is dat je god zou kunnen noemen.

Nee ik ben niet Joods want ik heb geen Joodse moeder. Verder hangt het grootste gedeelte van mijn famillie geen godsdienst aan. En ik heb geen speciale voorkeur voor joden nee. Ik vind dat de Palestijnen net zoveel recht hebben op een eigen staat als de Israeli`s. Maar willens en wetens bijv een Joods restaurant vol met kinderen opblazen daar knap ik op af. Wanneer ze soldaten aanvallen vind ik het ok, zij kunnen zich verweren en misschien bereik je wat. Maar onschuldige burgers willens en wetens opblazen daar bereik je niks mee.

Verder antwoord op mijn uitbarsring tegenover Ljafrouws: Daar heb ik absoluut geen spijt van! Want ik vind wanneer je vindt dat wanneer iemand`s vrouw kanker krijgt zijn verdiende loon is, dan ben je in mijn ogen de weg een beetje kwijt.

greetz Sander.

Turkmen

#35
Beste Sanders,

Wat je hierboven allemaal schrijft vind ik niet netjes. Ik had alweer eens 2 pagina's vol voor jouw als antwoord hierop geschreven maar per ongeluk is deze ook gewist. Achteraf ben ik toch blij dat het niet op de forum is verschenen. Want dan zou ik namens ljafrouws hebben geantwoord en dat zou niet gepast zijn.
Ik vroeg mij dus af Sanders of jij in een GOD gelooft en tot welke godsdienst je behoort of voor welke jij sympathieen hebt. Persoonlijk dacht ik dat je iets hebt met de Joden aangezien jij familie hebt in Israel.

sanders

Wel GVD! LjaFrouws, ik weet even echt niet meer wat ik moet denken. Jij bidt tot de God die de hele wereld heeft verkracht. Jij bidt tot hem dat iemand zijn straf krijgt omdat hij het niet met jou eens is. Krijgt zijn vrouw kanker, teert in een periode van 10 jaar weg. Je praat wel met hem, maar ondertussen denk je: eigen schuld dikke bult.

Ik vind dat je hierin toch echt te ver gaat.

En je herhaalt wat ik de hele tijd al zeg. Het Christendom heeft het zaad gelegd voor wat er nu allemaal aan de hand is. Toch gelijk een goede reden om niet meer te geloven. Jah ik noem zelfmoord commando`s terroristen omdat ze kinderen, KINDEREN opblazen! Ben je helemaal gek geworden ofzo? Wie zijn GOd op een geweldadige wijze opdringt is mijn ogen een fundamentalist en daardoor gevaarlijk.

Maar ik vind jezelf ook nogal Fundamentalistisch! Je krijgt je promotie maar toch ga je moeilijk doen, daarna wordt je overgeplaatst en ga je bidden om wraak, krijgt zijn vrouw kanker, denk jij: zijn vediende loon!

Jij bent het meest kortzichtige persoon die ik ook op een forum heb meegemaakt! Arggghhhh! Ik respecteerde je mening eerst nog wel, maar deze stront die je uitperst! Ik neem je echt niet meer serieus, spijt me zeer. Nog even en ik ga bidden dat JIJ kanker krijgt! Maarja tot zo iets verlaag ik me niet!

ljafrouws

Ik zal Turkman proberen te antwoorden. Ik vertegenwoordigde indertijd mijn overheidsorganisatie bij rechtscolleges zoals Gedeputeerde staten en de Raad van State. Mijn chef vond mijn benadering van politieke problemen maar niets. Hij was sterk gereformeerd en was ook nog een tijdje in een moeilijke periode van zijn leven in een kibboets in israel geweest. Israel kon geen kwaad doen.
Ik had altijd goede beoordelingen gekregen en ineens kreeg ik een slechte en vond er geen bevordering naar een hogere loongroep plaats. Ik heb toen een droom gekregen die er op neer kwam dat de chef me wilde overrijden, maar hij zou uiteindelijk verliezen.
Gesterkt door deze droom ben ik in bezwaar gegaan bij de Directeur.
De directeur was een compromisfiguur; hij gaf de chef gelijk en gaf mij mijn bevordering toch. Uitgaande dat het altijd om geld gaat in deze maatschappij. Ik ging echter uit van principes en gesterkt door mijn droom ging ik in beroep bij het College van B en W. Deze rechtsgang heb ik uiteindelijk gewonnen, maar een dag voordat ik de overwinningsbeschikking in de bus kreeg werd ik zonder opgaaf van redenen overgeplaatst. Ik moest mijn boeltje pakken en werd op een andere afdeling geplaatst. De volgende dag kreeg ik het vonnis dat ik gewonnen had in de bus. Zij hadden het afschrift dus een dag eerder ontvangen. Ik heb toen tot God gebeden dat Hij voor mij wraak zou nemen omdat ik blijkbaar machteloos was. Een jaar later werd ik op de afdeling waar ik vandaan kwam terug geplaatst. Mijn chef verdween op dat moment naar een andere afdeling omdat hij zijn baan niet meer aan kon vanwege zijn thuissituatie. Zijn vrouw had kort na mijn procedure bij de rechter kanker gekregen. Dit ziekteproces heeft zeker tien jaar geduurd en uiteindelijk is zij overleden. Als ik hem zie praat ik gewoon met hem omdat ik het gevoel heb dat hij zijn straf heeft gekregen en ik niet hoogmoedig wil zijn. Al die procedures hebben mij wel beschadigd. Ondanks vele interne sollicitaties ben ik nooit meer verder gekomen. Ik ben nu 52 jaar, maar ik ben niet bang meer door de vele ervaringen. Mijn kinderen zijn groot; ik ben alleen nog maar verantwoordelijk voor mijzelf. Was ik nog verantwoordelijk voor anderen dan zou ik mij inhouden. Het christelijke westen heeft de grootste holocaust in de wereld op zijn geweten t.w. het uitroeien van de native american ofwel de Indianen, daar is geen moslim aan te pas gekomen; het christelijke westen is totaal verantwoordelijk voor de Joodse holocaust; daar is geen moslim aan te pas gekomen, maar men probeert het wel op de Palestijnen af te schuiven. Het christelijke westen is verantwoordelijk voor de Atlantische slavenhandel; met de bijbel in de hand werd de zwarte medemens misbruikt, verkocht en verkracht; daar is geen moslim aan te pas gekomen. De twee wereldoorlogen zijn door christelijke landen begonnen, moslims in de kolonieen moesten gedwongen meevechten voor de koloniale heren.
Het christelijke westen is verantwoordelijk voor de kolonisatie van de wereld met een sterke verdeel en heerspolitiek; de moslims waren met andere godsdiensten de slachtoffers. De kruisvaarders waren al eerder genoemd. En dan durft men nu de Islam en moslims terroristen te noemen. Wanneer men wil toegeven dat het het christendom was en dat alle religies niet goed zijn dan komt in ieder geval naar voren dat het Kaukasische blanke ras blijkbaar uitermate oorlogszuchtig en aggresief is. In deze historische context zie ik ook de Vietnamese oorlog en de huidige oorlog in Irak. En de huidge neokoloniale mentaliteit en zionistisch expansionalisme zal wederom tot een wereldoorlog leiden. Histoire se répète. Maar ik wil mijn geweten zuiver houden ten koste van alles.

sanders

je herhaalt wat ik zeg, dus hard feelings?
Niet echt. Maar het enige waar ik een beetje de balen van heb is dit: De Joodse godsdienst wordt afgezeken, helemaal niet erg want er klopt ook helemaal niets van. Maar ik vind dan weel  fair als je gelijk ook de Islam en het Christendom op het matje roept.

Ikzelf ben niet religieus, dat weet je wel. De enige mensen die ik wil dienen zijn mijn familie, vrienden en mijn superlieven vriendin. Klaar. Geloof is mooi ZOLANG er maar geen misbruik van wordt gemaakt, en dat gebeurt nu!

Verder zitten we over Israel opzich wel op1 lijn, hoor. Ik ben ook geen fan van de Likud partij. Ik denk dat Israel opzich het goede voorbeeld moet geven door het eerste te stoppen. Maar dat is gevaarlijk omdat de Palestijnen dat als overwinning zien en dan waarschijnlijk verder gaan, het is gewoon een moeilijke situatie, waar mijn generatie waarschijnlijk de oplossing niet van zal zien.

Turkmen

Heb een vraagje ljafrouws,

Nu je toch on-line bent, zou ik het fijn vinden als je effe kort zou kunnen antwoorden.
Jij waarschuwt mij, om me niet uit te laten over bepaalde dingen ivm toekomstige carriere. Ik vroeg mij zelf af, in welke leeftijdscategorie u/jij zit en waar al die kennis vandaan?
Heeft u niet angst voor represailles ivm met uw bepaalde uitlatingen/ideeen? Of heeft u een sterke achterban?
Ik hoop dat je/u mij niet verkeert begrijpt.
Tot ziens  

ljafrouws

Beste Sanders
Israel was met Rabin op de goede weg. Dan waren er ook een aantal van jouw wensen, die ook de mijne zijn gerealiseerd. Wat is er aan de Oslo-akkoorden gebouwd. Sharon heeft de Oslo-akkoorden volkomen genegeerd. Jammer dat de goede persoon in Israel is vermoord en dat de Israeli voor Sharon hebben gekozen.
Hij wist precies wat hij deed toen hij bij de Tempelberg ging morrelen.
Jammer dat de Israeli's Sharon in het zadel hebben gestemd en de Amerikanen Bush. Zonder hen had de wereld er vrediger uitgezien.
Ik weet niet wat de Palestijnen nu na al die ellende voor staan, maar 20 jaar geleden heb ik een boekje van ze gelezen waarin ze een multi culturele staat Israel wilden en niet een exclusief Joodse staat. Toch geen slechte keuze lijktmij. Protestantse zending en RK missie zijn bijvoorbeeld in Israel verboden.
Israel op de grenzen van vóór de zesdaagse oorlog. Jeruzalem een open stad voor alle godsdiensten. Internationale garanties voor de grenzen van Israel. Daar ben ik momenteel voor. De Likud wil echter anders. Ze willen een staat van Nijl tot en met de Euphraat en het lijkt er op dat de Verenigde Staten en de Britten dit voor ze aan het regelen zijn Ze willen een Joods rijk op basis van de gebieden waar de Oud testamentische Joden hebben gelopen. Als slaaf in Egypte en als banneling in Babylon. Dat geeft allemaal voor hen niet.
Het is nu echt tijd dat de VS en de UK iets voor de Palestijnen gaan doen en het lijden daar doet ophouden. Onze EU belastinggelden voor de haven van Gaza zijn inmiddels ook door de Israelis aan barrels geschoten. De politiek van de Likud is duidelijk. Veel Israelis wonen in Haifa en Tel Aviv reeds in huizen die vroeger van Palestijnen waren; nu willen ze dat ze verder vluchten naar Syrie en Jordanie.
Ze willen de Arabische grond verder opeisen met hun voldongen feiten politiek door middel van hun nederzettingenpolitiek.
Meestal liften de mensen mee met de winnaar;mijn probleem is dat ik mij meestal identificeer met de underdog. Dit blijf ik echter doen.
Laten we de zaken in het Midden Oosten eerlijk bekijken Sanders dan is jouw familie daar vast ook mee gebaat en wij allen.
Alsjeblieft geen hard feelings Sanders. Ik verwonder mij toch al dat dit forum erg beschaafd en gedisciplineerd is. Wat dat betreft hulde aan de beheerders. Sanders, Turkman Pasja Ton de Zwart en alle anderen het allerbeste en mogelijk tot ziens.

sanders

Ja het is maar hoe je iets interpreteert. Jij kraakt het Jodendom af, en daarbij gebruik je hun geschriften, heel goed daarmee onderbouw je alles. En de uitspraak van mij was cynisch bedoeld. Aan de ene kant is het oog om oog en tand om tand en andere kant dat mooie verhaal.

Bij de Koran heb je hetzelfde gelazer en bij de bijbel ook. Dus ik weet niet wat jullie nou alleen naar joden wijzen want alle andere religies kunnen er ook wat van. En ik hoop idd dat je niet anti-semiet bent want ben je gelijk ook tegen die arme Palestijntjes die zichzelf opblazen. Want zowel de Israelieten als de Palestijnen zijn afstammelingen van Sem dus Semiet.

Je zegt wel heel netjes ik ben niet tegen Joden want ik onderbouw het. Maar ondertussen mag je ze niet en haal je ze onderuit.

Ik zou het ok vinden wanneer je het geloof met al die onzin onderuit zou halen, maar wanneer je dat doet, alsjeblieft ook de Islam en het Christense geloof. wees dan met alle feiten 'oblectief' .

Turkmen

Beste Sander,

Helaas moet ik je teleurstellen over de woorden in de Talmoed.
De Talmoed is later geschreven, dat weet iedereen. Maar de Torah is heel oud.
Over de woorden "iemand die een leven redt, redt de hele mensheid (wereld)".
In de Talmoed wordt keer op keer gezegd dat alleen de Joden mensen zijn. Dus effe vertalen" iemand die een leven redt van een Joodse, redt de hele Joodse mensheid".

En trouwens voorzover ik het weet zijn het de woorden van Mohammed (vzmh) en gaat als volgt: "Iemand die een leven redt, redt de hele mensheid. Iemand die iemand dood, dood de hele mensheid."  

Beste L.J. Rouws,
Over mijn carriere heb je gelijk. Ik zit nog aan het begin van mijn carriere, als die er ooit komt. Ben namelijk al een paar keer afgewezen.  De reden hiervoor is dat ik tijdens de sollicitatiegesprekken (voor stage) eerlijk ben geweest en niets achter heb gehouden.
Ik studeer namelijk Accountancy aan de universiteit en ben bijna klaar.
Om niet als anti-semitist uitgemaakt te worden heb ik ook maar stukjes uit de Talmud gekopieerd. De rest is aan de lezers.

Tot kijk allemaal

sanders

Voordat ik ga slapen, nog ff over dei geschriften:

ja klopt allemaal. daarom ben ik tegen religie, komt alleen maar shit van! Maarja dezelfde onzin staat ook in de bijbel en de Koran.


Maar dan vind ik deze uitspraak uit talmoed ook mooi:

" Wie een leven redt. Redt de hele wereld "

We moeten wel positeif blijven denken, he?

sanders

Hou nou alsjeblieft eens op over de grote joodse globale samenzwering.
Ja het huidige beleid met de kolonisten sucks!! Maar ga nou niet de oblectiviteit van de NOS redacteuren besmeuren. Er zijn vaak zat onderwerpen geweest over hard leven de palestijnen hebben.

En als ik zeg dat ik Joodse famillie heb in een kroeg ofzo, dan zeggen ze meteen K Ankerjood! (ben ik niet eens) Of je haat zeker palestijnen! Allemaal stom onwetend geneuzel.

Ik zal ff kort samenvatten hoe het moet: Kolonisten oprotten. Israeli`s  blijven binnen de grenzen van voor de zesdaagse oorlog, palestijnen krijgen eigen staat! Jeruzalem wordt een autonoom dwergstaatje waat iedereen mag komen. Of je nou katholiek, joods, islamitisch of homo bent.

En hou alsjeblieft op met ik haat Amerika! En dood aan terrorist Israel. Ik wil jou wel horen wanneer een geflipte Islamiet JOUW kind opblaast. Wat zeg je dan? Ja het is een minderheidsgroepering die ook onderdrukt wordt? Ik dacht het niet..........Maar ik verwacht ook niet dat je het toegeeft hoor.

Stop eensmet haten en probeer eens naar de andere kant te kijken, ik ben, ok, ietsie pietsie Pro Israel omdat er famillie van mij woont en omdat ik gewoon walg van kinderen in supermarkten opblazen uit naam Allah! Maar toch heb ik zeer te doen met de grote middengroep Palestijnen die daardoor in de problemen komt. Ik wel en ik haat ze niet ook al wordt mijn famillie keer op keer met de opblaasdood wordt bedreigd wanneer ze de bus naar school nemen.

Als ik dat kan, dan kunnen jullie ook een stuk genuanceerder tegen Amerika en Israel kijken.

Hebben jullie de blijdschap van de Iraqi`s gezien? Komt niet uit de lucht vallen.

ga nu slapen, good night.

ljafrouws

Turkman het is heel handig om de Joodse geschriften er bij te halen, want anders wordt je in Nederland snel als anti-semiet uitgemaakt.
Ter bescherming van jezelf wil ik toch maar adviseren niet met teveel waarheden te komen en dit onderwerp maar verder te laten rusten, want daar kan Nederland niet tegen.
Als je maar even aan Joden komt wordt alles open getrokken en dan wordt er weer gezanikt over Anna Frank en zo.
Mevrouw Duisenberg heeft het gemerkt. Ik ben er van overtuigd dat ze puur menselijke bedoelingen had, maar ze is afgebroken tot en met.
Waarom doet mevrouw Duisenberg dit aan het einde van haar leven en aan het einde van de carriere van haar man? Omdat je anders afgebroken wordt; je baan mogelijk zelfs verliest.
Je bent aan het begin van je leven en je carriere; je hebt mogelijk nog idealen. Maar als je denkt dat alle media in Nederland; kranten; de NOS etc Joodse eindredacteuren hebben kun je geen objectiviteit verwachten.
Israel steunde met wapens en kennis het apartheidsbewind in Zuid-Afrika. Ik heb toen nog eens het Angola comitee gebeld en gezegd wat er allemaal gebeurde tussen deze twee landen en waarom ze dit nooit vermelden. De man van het Angola comitee zei dat het allemaal bekend was, maar als je iets over Israel vertelde dan kreeg je in Nederland de handen niet op elkaar. Laten we inderdaad onderscheid blijven maken tussen Joden waar best mee te praten valt en zionisten waaronder de Likud, die ook in Nederland actief is; anti arabische rascistische taal uitslaat en openlijk er voor uitkomt dat ze vinden dat de Palestijnen maar verder op moeten rotten naar Jordanie Syrie en Irak. Een haat en onverdraagzaamheid propagerende groepering die vrij in Nederland mag opereren en niet wordt verboden. Dit zegt al genoeg.

Cobra4

S**T, dat noem ik nog eens een oog opener!!! :o :o

thx
Peloton 3 602 Sqn

Turkmen

Dag allemaal  :'(,

Ik ben bezig met mijn scriptie dus heb op dit moment weinig tijd. Ik had een paar pagina's vol geschreven over de Zionisten. Maar perongeluk is alles verdwenen  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(.

Daarom zal ik voorlopig volstaan met een paar verwijzingen en kopies over de Zionisten.

Ik kopieer een paar pasages over de Talmud, dus de boek waar de Zionisten zo aan verbonden zijn (http://www.stormfront.org/jewish/talmud.html of http://www.hoffman-info.com/talmudtruth.html)

***Hitting a Jew is the same as hitting God

Sanhedrin 58b. If a heathen (gentile) hits a Jew, the gentile must be killed.

***O.K. to Cheat Non-Jews

Sanhedrin 57a . A Jew need not pay a gentile ("Cuthean") the wages owed him for work.

***Jews Have Superior Legal Status

Baba Kamma 37b. "If an ox of an Israelite gores an ox of a Canaanite there is no liability; but if an ox of a Canaanite gores an ox of an Israelite...the payment is to be in full."

***Jews May Steal from Non-Jews

Baba Mezia 24a . If a Jew finds an object lost by a gentile ("heathen") it does not have to be returned. (Affirmed also in Baba Kamma 113b). Sanhedrin 76a. God will not spare a Jew who "marries his daughter to an old man or takes a wife for his infant son or returns a lost article to a Cuthean..."

***Jews May Rob and Kill Non-Jews

Sanhedrin 57a . When a Jew murders a gentile ("Cuthean"), there will be no death penalty. What a Jew steals from a gentile he may keep.

Baba Kamma 37b. The gentiles are outside the protection of the law and God has "exposed their money to Israel."

***Jews May Lie to Non-Jews

Baba Kamma 113a. Jews may use lies ("subterfuges") to circumvent a Gentile.

**Non-Jewish Children are Sub-Human

Yebamoth 98a. All gentile children are animals.

Abodah Zarah 36b. Gentile girls are in a state of niddah (filth) from birth.

Abodah Zarah 22a-22b . Gentiles prefer sex with cows.

***Insults Against Blessed Mary

Sanhedrin 106a . Says Jesus' mother was a whore: "She who was the descendant of princes and governors played the harlot with carpenters." Also in footnote #2 to Shabbath 104b of the Soncino edition, it is stated that in the "uncensored" text of the Talmud it is written that Jesus mother, "Miriam the hairdresser," had sex with many men.


***Sick and Insane Teachings of the Talmud

Gittin 69a . To heal his flesh a Jew should take dust that lies within the shadow of an outdoor toilet, mix with honey and eat it.

Shabbath 41a. The law regulating the rule for how to urinate in a holy way is given.

Yebamoth 63a. States that Adam had sexual intercourse with all the animals in the Garden of Eden.

Yebamoth 63a. Declares that agriculture is the lowest of occupations.

Sanhedrin 55b. A Jew may marry a three year old girl (specifically, three years "and a day" old).

Sanhedrin 54b. A Jew may have sex with a child as long as the child is less than nine years old.

Kethuboth 11b. "When a grown-up man has intercourse with a little girl it is nothing."

Yebamoth 59b. A woman who had intercourse with a beast is eligible to marry a Jewish priest. A woman who has sex with a demon is also eligible to marry a Jewish priest.

Abodah Zarah 17a. States that there is not a whore in the world that the Talmudic sage Rabbi Eleazar has not had sex with. On one of his whorehouse romps, Rabbi Eleazar leanred that there was one particular prostitute residing in a whorehouse near the sea, who would receive a bag of money for her services. He took a bag of money and went to her, crossing seven rivers to do so. During their intercourse the prostitute farted. After this the whore told Rabbi Eleazar: "Just as this gas will never return to my anus, Rabbi Eleazar will never get to heaven."

Hagigah 27a. States that no rabbi can ever go to hell.

Baba Mezia 59b. A rabbi debates God and defeats Him. God admits the rabbi won the debate.


et... etc... ect.... Bekijk zelf maar eens hoe de zionisten volgens Talmud over andere mensen denken. Kort samengevat allen zij zijn mensen en de rest is lager dan dieren (precies de omschrijving van Hitler. Rara hoe kan dat..........
Wie heeft Hitler aan de macht gehoplen...... (Zionisten)
Wie waren de Joden die zijn vermoord door Hitler....... (het waren Joden die geen Zionisten waren)
Wat zei een Rabbijen 1-2 jaar geleden............ (De Joden die vermoord werden in de WOII, die moesten wel gedood worden)


En dit zijn Joodse Anti-Zionisten:
http://www.jewsnotzionists.org/
http://www.jewsnotzionists.org/

Misschien is dit ook wel interessant over Zionisten. http://abbc.com/talmud/

Mijn zienswijze is kortsamegevat: Je hebt goedgelovige Joden maar je hebt ook Zionisten (zoals de grondlegger van het huidige Israel "Theodoor Herzl"). De Zionisten hebben de hele Midden-Oosten verziekt.
Nou moet ik stoppen en tot kijk over een paar dagen

sanders

dank je voor je lof,

Maar ik weet wat de angst is om een bus in Tel Aviv te nemen en dat is shit! ik ben er geweest en ik heb er famillie. Je bent geen racist, maar bij elke Arabisch uitziende persoon bekijk je toch met enige argwaan... heel vervelend.

o ja die ene uitspraak is eigenlijk heel Anti kerkelijk hoor. Wat ik bedoel met de zin "The Kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings of wood and stone" Is dat er geen huizen van God moeten zijn, kerken dus met alle bijbehorende mensen. Gewoon zelf op jou manier met God omgaan en als jij op Zondag wil werken, moet dat gewoon zonder gedoe kunnen. Vind ik, maar ik word altijd al 'ketters' genoemd, dus ja.

Maar idd de zwart mag ook wel ff langskomen.....
Greetz en tot de volgende keer.