power to the bikkels.

Gestart door mikemans, 12/12/2007 | 11:12 uur

KapiteinRob

Citaat van: mikemans op 12/12/2007 | 13:12 uur
dan hebben we nog 25 shirts over

Ach, ik weet nog wel wat collega's die buiten Nederland verblijven (ook zonder gezin). Boordplaatsers in het buitenland? Stationsschip in de west?

mikemans

dan hebben we nog 25 shirts over

KapiteinRob

Citaat van: rom2007 op 12/12/2007 | 11:51 uur
De Marine is weer vergeten. Er is veel personeel op uitzending!

Ik vind dat dit niet speciaal de marine betreft die vergeten is. Er zijn van alle krijgsmachtdelen mensen op uitzending. Alleen lijkt het er gewoon op dat het alleen maar Uruzgan is wat de aandacht krijgt. Ik snap dat wel, maar vind dat "waarderingstechnisch"  niet correct t.o.v. de collega's elders op onze aardkloot. Of ben je geen bikkel als je onderdeel bent van onderstaand overzicht:

INGEZETTE FUNCTIES MISSIEGEBIEDEN       

Op dit moment levert Nederland 1975 functies voor missies in het buitenland (stand 5 december 2007). Het daadwerkelijk aantal uitgezonden militairen kan hiervan afwijken in verband met roulaties en verlof.

Europa
EUFOR (Bosnië Herzegovina)
EUPM (Bosnië Herzegovina)
NHQ (Sarajevo)
KFOR (Kosovo)

Azië
ISAF (Afghanistan)
CSTC-A (Afghanistan)
EUPOL Afghanistan
NTM-I (Irak)
UNTSO (Israël/Syrië/Libanon)
EU BAM (Rafah)
UNIFIL (Libanon)
Bahrein NLO CTF 150 / IFC (Bahrein)

Afrika
UNMIS (Soedan)
EUSEC FIN (Congo)
EUSEC (Congo)
BINUB (Burundi)
SSR (Burundi, Mali, Rwanda)

rom2007

De Marine is weer vergeten. Er is veel personeel op uitzending!



Jammer weer een gemiste kans.

mikemans

bron: www.afmp.nl

Agnes Jongerius en Wim van den Burg, de voorzitters van de Vakcentrale FNV en de militaire vakbond AFMP/FNV, hebben op maandag 10 december jl. geholpen bij het inpakken van 2000 speciale kerstcadeautjes voor onze mannen en vrouwen in Uruzgan.
Alle militairen die vanwege de verlenging van de missie in Uruzgan langer moeten blijven of weer terug gaan naar het gebied, krijgen een zogeheten Power T-shirt van de FNV. Met een medaille op de borst en de tekst 'Power to the Bikkels' op de achterzijde van het shirt. Met de speciale T-shirts wil de FNV de militairen die rond de feestdagen niet thuis zijn een hart onder de riem steken. 


AFMP wil dus dat al die mensen met een T-shirt gaan lopen waar op staat dat de eenballigen de macht moeten krijgen......

Op zijn minst ongelukkig gekozen en waarschijnlijk niet goed over nagedacht.


Welke PR man zou op het idee gekomen zijn om gert en hermien mee te laten helpen met inpakken om ze er toch bij te betrekken? Waarschijnlijk hadden ze geen zin om de shirts in afghanistan uit te delen maar wilden ze wel vooraan staan op de foto. pfft.