RIJ OPLEIDING BIJ DEFENSIE

Gestart door mbinstr, 09/11/2008 | 22:55 uur

mbinstr

Elk jaar weer moet er aan het eind van het jaar opnieuw ingeschreven worden door rijopleidingen om een contract binnen te slepen bij defensie om elke dag 30 B- en C- instructeurs te leveren. Dit om onze militairen te proberen binnen 3 weken aan een B en binnen 2 weken aan een C rijbewijs te helpen, zodat ze in operationeel gebied ook als volledig bestuurder onze manschappen en materieel veilig kunnen vervoeren.
Elk jaar weer wordt het een strijd wie ons deze instructeurs mag leveren, met alle gevolgen van dien.
Dit jaar, 2008, is er al meer wisseling in instructeurs, zodat een groepje leerlingen op de MB soms in 3 weken wel 4 tot 5 verschillende instructeurs krijgen, met alle gevolgen vandien.
ECHTER NU VOLGT HELEMAAL EEN DOEMSENARIO ! Nu gaat het wat minder met de economie en gaat zelfs een INTERMEDIAIR optreden als contractant om met "verschillende" rijscholen, dus met nog meer verschillende instructeurs op te treden als instructeur.
Al de rijscholen uit de regio mogen hun "verloren " uren opgeven om die te vullen als defensie instructeur. Dus als ik even niets te doen heb, doe ik het wel bij defensie !!!!!!!!
Willen we dit ??? NEE dus. Laat zitten wat er zit, want we weten wat we daaraan hebben en de resultaten zijn nu echt niet zo erg slecht.
:'(