Wij komen naar u toe!

Gestart door -Peter-, 04/07/2003 | 19:05 uur

-Peter-


De aangekondigde bezuinigingen en reorganisatie bij Defensie zijn van grote invloed op de toekomst. De toekomst van Defensie maar zeer zeker ook op uw toekomst als werknemer bij Defensie. Als gezamenlijke vakbonden willen wij graag met onze leden praten over de toekomst. Over hoe nu verder. Maar ook over welke koers wij zouden kunnen varen om dit zware weer zo goed mogelijk te doorstaan.

Als vakbondslid bent u verzekerd van inspraak. Vertegenwoordigers van alle vakbonden komen naar de getroffen locaties toe om met hun leden te praten. Op deze bijeenkomsten worden de bekendgemaakte plannen toegelicht en wordt er nagedacht over mogelijke oplossingen. Bovendien willen wij graag weten of u als lid bereid bent met ons initiatieven te nemen en acties te voeren.
Vakbonden zijn er voor en door u, daarom willen wij dat u meedenkt en meepraat.

Op het onderstaande schema ziet u op welke locatie er op welke tijdstippen bijeenkomsten gehouden worden. Wij hebben inmiddels van de commandanten op het hoogste niveau de verzekering gekregen dat alle vakbondsleden bij deze bijeenkomsten aanwezig mogen zijn.
Wij, de gezamenlijke vakbonden bij Defensie, doen een zeer dringend beroep op u: als u lid bent, laat uw stem dan niet verloren gaan. Kom naar een van onderstaande bijeenkomsten en laat u horen.

De Samenwerkende Centrales van Overheidspersoneel

Data, tijden en locaties:

Valkenburg, Maandag 7 juli 10.00 uur, Valkenhorsttheater, Wassenaarseweg 75 (tegenover de ingang van de vliegbasis)

Den Helder, Maandag 7 juli 15.00 uur, Schouwburg Den Helder

Soesterberg, Dinsdag 8 juli 10.00 uur, Hangar 7

Ede-Oost, Dinsdag 8 juli 15.00 uur, Prins Mauritskazerne, Nieuwe kazernelaan 2 Gebouw 12

Twenthe, Woensdag 9 juli 14.00 uur, Noaberschop, Zuidkamp Vliegbasis

Seedorf, Donderdag 10 juli 14.00 uur, PMT Seedorf

In het SCO-Defensie zijn de volgende bonden vertegenwoordigd: AFMP, Marver, ABVAKABO, ACOM, CNV-publieke zaak, KVMO, De vakbond voor Defensiepersoneel VBM|NOV en BBTV
Een land is niet sterk als zij oorlog kan voeren, zij is pas sterk wanneer zij oorlog kan voorkomen...