Maritime Week

Gestart door Ace1, 05/10/2011 | 11:46 uur

Ace1

Open Dag Damen Shipyards Gorinchem

Op zaterdag 12 november wordt bij Damen Shipyards in Gorinchem een Open dag georganiseerd. De Open dag vindt plaats tijdens de Maritime Week 2011.

Waar
Damen Shipyards Gorinchem
Avelingen West 20
4202 AA Gorinchem

Wanneer
12 november 2011

Tijdstip
10.00-16.00 uur

Meer informatie
www.damen.nl

http://www.maritimeweek.nl/NL/480/open-dag-damen-shipyards-gorinchem.html

Ace1

#2
Volgens schuttevaer  wordt er een Stan Patrol 5009 gebouwd bij Damen Shipyards Gorinchem, aangezien je daar vrij mag rondlopen en foto´s mag maken is dat zeker de moeite waard.

http://www.schuttevaer.nl/nieuws/scheepsbouw-en-reparatie/nid16331-damen-bouwt-breed-inzetbaar-bijlboegschip-voor-abu-dhabi.html

Ace1

Van 3 tot en met 12 november 2011 vindt de eerste editie van de Maritime Week plaats. Ruim een week lang worden de schijnwerpers op de maritieme industrie gericht.

Tijdens de Maritime Week kunnen geïnteresseerden met eigen ogen zien en ervaren wat de opleidings- en carrièremogelijkheden binnen de maritieme industrie zijn. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor personen die reeds in de maritieme industrie werkzaam zijn. Behalve het Maritime Awards Gala vindt Europort plaats, er zijn seminars en maritieme bedrijven organiseren open dagen.

http://www.maritimeweek.nl/

Deze Maritime Week is de opvolger van de week van de Scheesbouw en uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat op 12 November a.s. Damen Shipyards Gorinchem een open dag zal zal organiseren.

Nadere informatie wordt binnenkort bekendgemaakt via maritimeweek.nl, Twitter en Facebook.