Materiaal, handschoenen vraag

Gestart door twdi, 29/10/2013 | 11:12 uur

SMI de Boer

Citaat van: ZitStuk op 02/11/2013 | 11:19 uur
Ik gebruik gewoon de nomex handschoenen van de baas. Bevallen me prima en als ze versleten zijn ruil ik ze gewoon. En als het echt koud is werken de organieke ovenwanten ook prima

Nomexen heb ik een stel vakkundig naar de knoppen geholpen. Kassie inelkaarlijmen met constructielijkm op zijn de Boers. Kassie klaar, krijg ik nooit mijn handschoenem meer uit...   :hrmph:
PAINF. Ahoewa

De enige manier om een strijd te eindigen is door hem te winnen.
Vrijheid is niet vanzelfsprekend

ZitStuk

Ik gebruik gewoon de nomex handschoenen van de baas. Bevallen me prima en als ze versleten zijn ruil ik ze gewoon. En als het echt koud is werken de organieke overwanten ook prima
De ogen van een vrouw horen te zijn als de voeten van een infanterist, Groot, Zwart en Vochtig

SMI de Boer

Die Hatch kan je volgens mij nog gewoon kopen omdat ik ze wel vaker behoorlijk nieuw voorbij zie komen. Ik meen dat ik ze voor een of 30 een keer aangeschaft heb, maat 9.
Ik heb Kalfsleren handschoenen op maat laten maken Geen gelubber bij de wijsvinger en gereutel bij de duim. Helemaal gevoerd met angora, behalve de wijsvingers die alleen aan de buitenkant gevoerd zijn. Naadloze vingers.
Doorgaans kan ik goed overweg met het defensiehandschoentje, ook in de kou.
PAINF. Ahoewa

De enige manier om een strijd te eindigen is door hem te winnen.
Vrijheid is niet vanzelfsprekend

twdi

Ik heb een paar nieuwe (winter)handschoenen nodig. Ik gebruikt ooit de hatch winter specialist en die waren prima maar versleten na een paar jaar. Heb daarna bij gebrek aan de hatch, zijn tegenhanger van damascus gekocht maar helaas zijn die na een jaar al slecht.

Welke gebruik jij en kan je daarmee ook makkelijk je diemaco hanteren?
Het hoeven geen super tactische te zijn want ik wil ze ook buiten mijn KL werk gebruiken.