Acties tegen de kabinetsplannen voor Defensie

Gestart door -Peter-, 10/10/2003 | 17:16 uur

Marcel

En zo zal Defensie over tien jaar totaal verdwenen zijn in wat de Fransen, Duitsers en Belgen gaan regeren, een Europees leger.

Nederland zal dan zorgdragen voor..........., niets, want dankzij de weinige inzet van de bonden en de des-interesse van zo'n beetje iedere militair in Nederland zal er geen defensie meer bestaan.

Bedankt!


D819

Tja, Nederlanders hè ..  ;D

Straks, over een paar jaar, vertellen ze hun kinderen weer dat de Amerikanen ons bevrijd hebben van de dictatuur...

Dat heb je met een volk wat nooit bij heeft geleerd...  :P

Marcel

Wederom, helaas voor de bonden, haar leden en zoveel militairen, het was ook deze keer veel schreeuwen en weinig wol van de verschillende bonden.

Er lijkt gewoon geen interessen te bestaan voor Defensie. Vele journaals gekeken en op Ned. 1 is er wel zeker twee minuten aandacht aan het gebeuren van vandaag besteed. Triest gewoon.

12000 man en niemand lijkt het te interesseren.




-Peter-


Uw vakbond voert actie tegen de plannen die dit kabinet voor Defensie heeft gepresenteerd. Die acties zijn natuurlijk al weken aan de gang, maar als sluitstuk van het eerste deel van de campagne tegen de aangekondigde maatregelen zullen we op 20 oktober een bijeenkomst van de vaste kamercommissie voor Defensie bijwonen. Voorafgaand aan deze bijeenkomst bieden de gezamenlijke bonden hun alternatieven voor de kabinetsplannen aan de kamerleden aan.

De Vakbond voor Defensiepersoneel VBM|NOV en BBTV wil laten zien dat onze leden deze bezuinigingen niet zomaar accepteren. Alle leden van alle bonden kunnen meedoen met deze actie. Gezien de lengte van de bijeenkomst, de beperkte capaciteit van de zaal en de toegangsregeling van het kamergebouw is het noodzakelijk het aantal deelnemers strak in de hand te houden. Daarom is het belangrijk dat iedereen die aanwezig wil zijn zich van tevoren aanmeldt. Deelnemers kunnen kiezen uit drie tijden: 09.30, 13.00 of 17.00 uur. Voor deze drie blokken geld een maximaal aantal deelnemers. Aanmelden kan door een e-mail te zenden aan acties@vbmnov.nl Via deze web-site wordt u verder op de hoogte gehouden. Zo zal op de web-site bekend gemaakt worden wie wanneer aanwezig kan zijn. Ook vervoersregelingen, voor zover van toepassing, zullen hier bekend worden gemaakt.

[bron: www.vbmnov.n]
Een land is niet sterk als zij oorlog kan voeren, zij is pas sterk wanneer zij oorlog kan voorkomen...