Kom naar Nota-overleg op 20 oktober 2003 in Den Haag

Gestart door -Peter-, 17/10/2003 | 13:14 uur

-Peter-



Op maandag 20 oktober vindt in de Tweede Kamer het zogenaamde Nota-overleg over de bezuinigingen bij Defensie plaats. Vanaf 11.00 uur is de Troelstrazaal voor dit overleg gereserveerd. U kunt daar als militair bij aanwezig zijn. Wanneer u, het liefste in uniform, acte de présence geeft, dan is dat voor politiek Den Haag een signaal dat u het niet eens bent met de aangekondigde maatregelen bij Defensie.

Veel collega's zullen uw voorbeeld hierin volgen en om die reden kunnen de vakbonden voor militair personeel geen garantie geven dat u ook daadwerkelijk in de zaal wordt toegelaten. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt is hierin het principe. Tevens is het niet toegestaan om actiepetjes en t-shirts te dragen of verbaal uw ongenoegen te uiten. U wordt dan uit de zaal gezet.

Ondanks al deze 'belemmeringen' vragen de gezamenlijke vakbonden voor militair personeel aan u om de 20ste aanwezig te zijn in Den Haag. Alleen al uw aanwezigheid laat de minister en de staatssecretaris van Defensie zien, dat er grenzen zijn aan de loyaliteit van de militair.

Dus heel graag tot 20 oktober!

De gezamenlijke vakbonden voor Defensiepersoneel.

[bron: www.acom-cnv.nl]
Een land is niet sterk als zij oorlog kan voeren, zij is pas sterk wanneer zij oorlog kan voorkomen...