Unidentified Aerial Phenomena Task Force

Gestart door dudge, 01/06/2021 | 12:03 uur

Huzaar1

Dit is nog steeds een knudde uitslag zonder onderbouwing, en het wordt alleen maar vager als het 100% geen Amerikaanse (black project) zaken zijn. Funker350 stond het goed verwoord. Er zijn drie opties.

1. Of iedereen liegt, pentagon, usaf, usn, dr commandanten van die schepen, alle ooggetuigen met die F18 cmmdr voorop zijn om onduidelijke redenen allerlei onzin de wereld in aan het slingeren.
2. Het zijn chinese of Russische apparaten en de VS loopt zo'n 2 tot 300 jaar technlogisch achter.
3. Het is een andere clubje dan waar wij toe behoren en alles zoals we het k3lende wordt op zn kop gezet.
"Going to war without France is like going deer hunting without your accordion" US secmindef - Jed Babbin"

Sparkplug

VS vindt geen bewijs dat waargenomen ufo's van buitenaardse wezens zijn

04 juni 2021 05:43
Laatste update: 3 uur geleden


De Amerikaanse regering heeft geen bewijs gevonden dat een aantal ongeïdentificeerde vliegende objecten (ufo's) die werden waargenomen door marinepiloten zijn veroorzaakt door buitenaardse wezens. Wat de piloten dan wel hebben gezien, is nog steeds onduidelijk, blijkt uit een rapport van de regering, schrijft The New York Times.

De krant, die verwijst naar bronnen binnen de regering-Biden, meldt dat geen enkele van de waargenomen fenomenen is veroorzaakt door het Amerikaanse leger of Amerikaanse technologie. Het leeuwendeel van de ongeveer 120 waarnemingen die voor het rapport zijn onderzocht, is gedaan door defensiepiloten.

Aanvankelijk zou bij Amerikaanse inlichtingendiensten de angst hebben geleefd dat China of Rusland experimenten aan het uitvoeren was met hypersonische technologie.

Een gedeeltelijk gecensureerde versie van het rapport wordt uiterlijk eind deze maand naar het Amerikaanse parlement gestuurd, aldus The New York Times. De ambiguïteit in het rapport houdt in dat de Amerikaanse regering alientheorieën nog niet helemaal kan uitsluiten, zeggen hoge regeringsfunctionarissen.

Medewerkers van het Pentagon hebben publiekelijk toegegeven dat er een speciale eenheid is die eventueel onderzoek moet doen naar bezoekjes aan onze planeet door buitenaardse wezens. Die eenheid is in de afgelopen jaren opgericht.

Door: ANP

https://www.nu.nl/buitenland/6137443/vs-vindt-geen-bewijs-dat-waargenomen-ufos-van-buitenaardse-wezens-zijn.html
A fighter without a gun . . . is like an airplane without a wing.

-- Brigadier General Robin Olds, USAF.

StrataNL

Citaat van: Thomasen op 01/06/2021 | 12:05 uur
Zeker, er is meer gebeurd dan een enkele anomalie. En echt wel iets waar we ons behoorlijk zorgen over mogen maken. Ben ook benieuwd naar het rapport dat nog gaat volgen.
Het gegeven radarbeeld an sich is gewoon niet heel bijzonder.

Dat is niet het beeld wat in de video zit. Weet ik 95% zeker. Denk ook dat de video is gemaakt op de brug, en niet in de CIC.

Wel grappig dat je nooit scherpe beelden ziet van dit soort waarnemingen. Alsof de aliens mensenschuw zijn.

Maar inderdaad ik denk niet dat de US navy het radarbeeld van hun primaire 3D gevechtsradars op de LCS'en online gaat gooien en daar lijkt dit inderdaad ook niet op.
-Strata-
Je Maintiendrai! Blog: Krijgsmacht Next-Generation

dudge

New footage shows UFOs swarming navy ship
The government plans to release a report detailing what it knows about UFOs sometime next month

More evidence that UFOs are harassing the US Navy has been released, this time showing a swarm of flying objects buzzing a US warship in the Pacific Ocean last year.

The footage was released by Jeremy Corbell, who also released a video showing UFOs harassing a warship off the California coast the same year.

He claimed he shot the footage from the Combat Information Centre of the USS Omaha on 15 July, 2019.

The footage he released earlier this month showed a mysterious, spherical object soaring over the ship before disappearing into the ocean.

"This is corroborative electro-optic data demonstrating a significant UFO event series in a warning area off San Diego," Mr Corbell tweeted on Thursday.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/ufo-video-new-navy-ship-b1856033.html